שמעו קטע..

שמעו קטע..

חח אני משועממת ר=צ=ח=! אז אני יספר לכן משהו שקרה לי לפני כמה ימים... החברה הכי טובה שלי [ספיר] שתתה פחית קולה... כשהיא סיימה את הפחית [לפחות ככה היא חשבה] שיחקנו בפקק הזה שיש לפחיות.. ואז הפקק נפל לתוך הפחית והיא אמרה לי "שיר תראי עכשיו אפשר לנגן עם זה" והיא התחילה לנער את הפחית וכל הקולה שהייתה בפנים נשפכה עליה... חחח...

טוב תקשיבי שנייה תיכנסי...

גם כשאני הגעתי לכאן בהתחלה לא הבנתי אבל את יכולה לנצל"ש את ההודעות של תפוז... שזה אומר לפתוח את ההודעות של תפוז ללחוץ הוסף תגובה לכתוב הכותרת נצל"ש ולכתוב את ההודעה... הבעיה היא שאת פותחת הודעות שהן לא כל כך חשובות כאילו... כל הודעה כאן חשובה אבל יש הודעות חשובות יותר וברגע שאת מוסיפה את ההודעה שלך זה מוריד את החשובות למטה או מעביר אותן דף אז בבקשה תשתדלי לא לפתוח הודעות סתם אלה לנצל"ש הודעות של תפוז... מקווה שהבנת....

Roniii

New member
בנות, בנות, בנות../images/Emo6.gif

שירשורים זה באמת חשוב, וכל הכבוד שאתן שומרות על הפורום. אבל אני חושבת שאם מישהי רוצה לספר סיפור, נרשה לה לפתוח שירשור. אחרי הכל, אנחנו כאן בשביל לדבר ולהקשיב. מה אתן אומרות? והסיפור, דרך אגב, קורע...

Roniii

New member
תוספת להודעה../images/Emo13.gif

שירקוש, עכשיו כשעברתי על כל ההודעות, אני מבינה שכנראה באמת לא עודכנת בעניין הניצלו"ש. מה שזה אומר, זה שאם יש הודעה קטנה וכללית, אפשר לנצל שרשור קיים, ולצרף אותה אליו. ככה נמנע מהודעות להעלם כל הזמן, בכלל ריבוי פתיחת הודעות חדשות. אז בתור ניסיון, נצלש"י איזו הודעה לשירשור הזה

Roniii

New member
היי, לא צריך להתנצל../images/Emo3.gif

מה, אנחנו בית ספר כאן?

סתיו מם

New member
../images/Emo9.gif חחחח... שירקוש את חמודה

והסיפור באמת קורע, ולגבי השירושים, קלטת נכון?!

למעלה