שמעו קטע!!!

justnoa

New member
שמעו קטע!!!

כזה אני יושבת לי בהפסקת צהריים לבד ליד כיתת מדעים וכותבת לעצמי את השטויות הרגילות שלי במחברת, ואז כזה באות לידי שתי בנות וסתכלו בערך תדיאלוג שלי עם אחת weird girl: hi me: hi after 1 minute girl: don't you have any friends? me: not really after 1 minute weird girl: what culture are you from? me: i'm from israel weird girl: russia? me: no, israel weird girl: but israeli people are bad me: no after 10 seconds weird girl: god is israeli, isn't it? me: i don't know אה???? אחת השיחות המוזרות ביותר שהיו לי בינתיים... טוב, לפחות פה בניו זילנד.. היו לי כבר יותר מוזרות בישראל:))

Doctor Evil

New member
ככה זה כשיש יותר כבשים מבני אדם...

וואי עכשיו חשבתי.. בטח צלעות כבש ממש זולות שם..

justnoa

New member
האמת ש...

אף פעם לא ממש בדקתי את זה אבל מה שכן... הם לא ממש אוהבים לזרוק שאריות של חיות שהם שחטו ולא מכרו אז יש להם לקנות פה לבבות וכבדים וכאלה של כל מיני חיות.... בעעה.. צמרמורת

sivani

New member
תסלחי לי מאוד,אבל זאת פשוט טיפשות

דמט,מאיפה אנשים מסיקים את המסקנות האלה? הם לא מקשיבים לחדשות? שיפתחו את העיניים ויתעלמו מהסטיגמות.

justnoa

New member
תראי

לא תמיד מראים פה מה קורה באמת... כמו בכל מקום אה? צנזור למטרות אלה או אחרות (אני אשכרה באתי לכתוב עכשיו מתרות!!!!) אוי.. אגב שגיאות כאלה... כזה כתבתי באיזה פורום של ידיד על זה שהם מצאו זמרת ללהקה שלהם כזה כתבתי משהו "כן, היה כתוב שהם מצאו זמרה חדשה" חיחיחי... מקווה שאף אחד לא שם לזה יותר מדי תשומת לב... חיחיחי

MissUnKnown

New member
____

סיוון התקשורת פה דווקא בסדר אתמול הייתה כתבה בעל זה שישראל הסכימה למפת הדרכים... ראיתי את זה בשיעור היסטוריה וסבא שלי הופיע שהמ היה דיי מבדר היום המורה עצר את זה בדיוק במקום והראה לכול הכיתה שלי את סבא שלי...אבל חפיף חוץ מזה כמה מדינות את מכירה אשר מלמדים את היסטורית מדינת ישראל מבלפור על ל73' ?

justnoa

New member
אני

רציתי לקחת היסטוריה כי יש את הקטע על ישראל השנה והכל אבל לא העזתי בגלל האנגלית וכי בסוף העדפתי מדעים וכאלה

MissUnKnown

New member
___

אני לקחתי הסטוריה אבל פה לומדים את זה בשנה שעברה...כיתה י' ...אבל חפיף...מקסימום יבקשו ממני לבר לפני י'ניקים

נעמצי

New member
אהבתי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פה דווקא, התגובות כלפי ישרל הם 50/50 כאילו, יש את הערבים והטורקים שלא ממש מתים על ישראל. יש פה את הימנים הקיצונים- נאמים בקיצור שאיך שהבנתי הם לא שונאים את ישראל, הם רק רוצים שכל היהודים וכל הזרים יחזרו למקומות ששיכים להם - יהודים ישראל, ערבים למדינות ערב, וטורקים לטורקיה ויש פה הרבה שלא יכולים לומר כלום על ישראל כי יש להם עדיין רגשות אשמה על השואה. בכל אופן, ההערות היו גנובות.

נעמצי

New member
אהבתי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פה דווקא, התגובות כלפי ישרל הם 50/50 כאילו, יש את הערבים והטורקים שלא ממש מתים על ישראל. יש פה את הימנים הקיצונים- נאמים בקיצור שאיך שהבנתי הם לא שונאים את ישראל, הם רק רוצים שכל היהודים וכל הזרים יחזרו למקומות ששיכים להם - יהודים ישראל, ערבים למדינות ערב, וטורקים לטורקיה ויש פה הרבה שלא יכולים לומר כלום על ישראל כי יש להם עדיין רגשות אשמה על השואה. בכל אופן, ההערות היו גנובות.

canadit

New member
../images/Emo6.gifאיזה צחוקים!!!../images/Emo6.gif

טוב באמת הבנות היו קצת בורות לפחות הסברת להם

למעלה