שמעו קטע

רועי ב

New member
שמעו קטע ../images/Emo70.gif

אני חבר שלי אבטחנו אירוע מטעם המשא"ז היינו אחרים על הדרך מילוט וכניסה לאחמי"ם שמכוניות פרטיות לא יכנסו לפתע הגיע ח"הכ אבי יחזקל ואני וחבר שלי לא זהינו אותו בקיצור השבת היה כתבה על האירוע והיה כתוב שאבי יחזקאל נתקל בשני מאבטחים שלא הכירו אותו ולא נתנו לו להכנס איזה צחוקים:)

ולי היה את המקרה הנ"ל בפיגוע

ב"ה בראשל"צ, אחרי שסיימתי את פינוי הנפגעים, היה פרצה בגדר שיצרו כוחות הכיבוי. אני ועוד 2 מתנדבים היינו שם, למנוע מאנשים להתקרב לזירת הפיגוע. מגיע למקום שר הבריאות. ואני רואה אותו עם פמליה שלימה מתקרב. אני בשיא הרצינות אומר לו "אין כניסה" הוא מסתובב, תוקע בי מבט.. ובא "להזיז אותי". אני חוזר ביתר קשיחות "אדוני, אין לכאן כניסה!!" הוא אומר לי "אני שר הבריאות..." הוא עבר, הפמליה שלו, לא עברה... (אמרתי לו אתה מתוקף תפקידך עובר, הפמליה לא עוברת...) הוא המאבטח והרל"ש עברו. הנהג, וכל העוזרים למיניהם, נשארו רוטנים זועפים וזועמים מעבר לגדר... לא צריך לפחוד, צריך לעשות את העבודה, ועל הצד היותר טוב.

Deathatred

New member
ישנו סיפור ידוע

על מתנדב ותיק במשא"ז אצלנו, שידוע בעיקר בזה שהוא יום יום ניצב בתחנה המרכזית הישנה ובודק אוטובוסים (לא אחשוף את שמו) והוא הולך כך... יום אחד, אותו מתנדב היה אחראי על השער בתחנה והייתה הוראה שאסור להכניס כלי רכב אזרחיים! מותר רק כלי רכב של משטרה. באותו יום החליט המפכ"ל לערוך ביקור פתע בתחנה ובא לשער עם רכב אזרחי ואותו מתנדב סירב לפתוח לו. בסופו של עניין אותו מתנדב קיבל על המקרה הזה צל"ש ותעודת הוקרה.

מתנדב

New member
בדרך כלל כששר מגיע לאירוע......

כל הפמליא נכנסת איתו, והשומרי ראש שלו. אם הצלחת למנוע מכולם להיכנס, כל הכבוד לך.

למעלה