שמעו קטע חמוד....

ניר4819

New member
שמעו קטע חמוד....

משחק לפני תום העונה, אני (באיירן, כמובן), נגד המקום השלישי. מסתיים 1-1 כשאותו השחקן (ויסיניוס של קלן, הקבוצה שנגדי) מבקיע שער עצמי וגם את שער השוויון! משחק אחרי - גמר ליגת האלופות, אני נגד צ'לסי. מי אם לא בן סהר שלנו מבקיע פעמיים - שער עצמי אחד ושער שיוויון. 1-1 אחרי 120 דקות ואז ניצחון שלי בפנדלים (דרוגבה מחטיא). ועכשיו - בן סהר (שוב ,שלנו - גאווה), זכה בתואר GOLDEN BOOT, עם 30 (חוזר 30) שערים בעונה! חביב ביותר הייתי אומר...

ניר4819

New member
ושאלה

הצעתי לו (לבן סהר) להצטרף לקבוצתי. צ'לסי רוצים עליו 30 מיליון, שזה בערך חצי מהתקציב שיש לי כרגע, ככה שאין לי בעיה, ואני חושב שהוא יהיה אחלה תוספת לקבוצה. השאלה, איך אני משכנע אותו לבוא? ניסיתי להציע כמה חוזים, והוא כל הזמן מסרב... יש לכם רעיונות?

X Slider

New member
o_O איך זה כזה שונה?

אצלי הוא עף אחרי חצי עונה לניוקאסל

sok777

New member
תנסה להציע בונוסים

וקצת יותר משכורת ממה שהוא רוצה ויש סיכוי שהוא יסכים. אם הוא ממש לא יסכים אז אין מה לעשות, הוא פשוט רוצה להיות שם.

ניר4819

New member
שחקן ישראלי ראשון בקבוצתי!

אבל לא, לא בן סהר, בניגוד למה שרציתי. לקחתי הימור, והבאתי את טוטו תמוז תמורת 1 מיליון מבית"ר. מקווה שיצדיק את הרכישה. ובינתיים - תחילת עונה רביעית, ויש לי מסדר פצועים שכמוהו לא היה לי מאז שהתחלתי בקבוצה: פודולסקי והארגרייבס היו הראשונים, כל אחד לחודשיים! אחר כך פיזארו לחודש! ועכשיו לאם, חמישה חודשים כולל ביקור אצל מומחה. זה כבר עלה לי בסופר קאפ. הייתי נגד הרטה ברלין (לקחה עונה שעברה את גביע אופ"א) וזו הייתה פשוט שחיטה... 4-0 לרעתי!

ניר4819

New member
טוטו תמוז

במשחק הראשון במדי באיירן מינכן, מבשל שער למקאי. הייתי אומר שזו פתיחה לא רעה... שימשיך ככה...

Ylevi

New member
חטפתי אותו מצ'לסי בהעברה חופשית

אני כרגע בבני יהודה. שיחק איתי 3 עונות ומכרתי אותו. אני כרגע בשנת 2014. הפכתי את בני יהודה לאימפריה!

sok777

New member
מגניב, אני הייתי עם בית"ר עד

2011 ושיעמם לי. כל העונות חוץ מאחת לקחתי אליפות.. כלומר, משהו כמו 5 אליפויות וניסיתי להביא את בן סהר אבל ללא הצלחה. הם רצו בערך 6.5 מיליון פאונד! לא דולר, פאונד. היה לי למען האמת, הפכתי את בית"ר מתקציב של מיליון פאונד לעונה לתקציב של 7.5 מיליון פאונד !! שזה אדיר לכל הדעות, אבל לא רציתי להוציא הכל. בכל אופן, עם בית"ר זה לא קונץ, זה לא כמו בני יהודה, אבל בכל זאת הגעתי להישגים אדירים כמו שמינית או רבע גמר ליגת האלופות [בה הודחתי מול צ'לסי] וגם שלבים מאוד מתקדמים של גביע אופ"א. אה, ואסור לשכוח שבבתים של ליגת האלופות באחת מהשנים שהשתתפתי, יצאתי עם אנדרלכט, אינטר ופרטיזן ועליתי ממקום שני אחרי שהצלחתי לנצח בבית את אינטר 1:0!

Ylevi

New member
גם אני משחק בפאונד

הרגל מהגרסאות הקודמות. בכל מקרה כרגע השווי של בני יהודה בתחילת עונת 2014-2015 הוא 29.5 ליש"ט! הסוד? חפשו שחקנים עד גיל 17 רצוי 15-16 עם פוטנציאל.

אני אם בית"ר 2014

לקחתי שש אליפויות רצוף ואני בדרך לשביעית... עליתי השנה לשלב הבתים של ליגת האלופות אחרי שניצחתי בסיכום שתי המחזורים 5-3 את מנצ'סטר יונייטד (1-4 בבית והפסד 2-1 בחוץ)ועונה שעברה ניצחתי את אינטר כדיי לעלות לשלב הבתים אבל בשלבי הבתים לא כל כך הולך לי ניסיתי כל הרכב פשוט לא מצליח מקווה שהעונה הזאת אני יצליח. בן סהר משחק אצלי בנבחרת (אני מאמן אותה) שחקן תותח

למעלה