שמעו קטע- ה5 במאי

• פותח הנושא spur
  • פורסם בתאריך

spur

New member
שמעו קטע- ה5 במאי

הייתה לי הבוקר חצי שעה לשרוף בשוק ונכנסתי ל5 במאי, תפריט בוקר:יש קפה ומאפה, קפה וסנדוויצ׳ון ועוד. זמנית קפוצ׳ינו שהיה טוב ופרוסת בריוש עם לאבנה, גרבלקס וביצת שליו-בערך 3 ביסים-ב21 שקלים.

מכיוון שמיהרתי, נתתי לברמן25 שקלים ויצאתי בעודי חושבת לעצמי ״כנראה שלא כל כך יקר שם, עלי לספר לחברי הפורום על דיל הבוקר המשתלם והנחמד״

את מחשבותיי קטע המלצר שקרא לי לחזור, מסתבר שפרוסת הבריוש לא נכללת בדילי הקפה+ ומחירה לבד הוא 21 שקלים, כך שעם הקפה המחיר הוא 33....
לקפה קטן ופרוסה בגודל קופסאות סיגריות

אז טעים? כן. מחירים הגיוניים? לדעתי לא

NoaHK

New member
אכן לא הגיוני

תשמעי עוד קטע - פעם ישבתי שם עם חברות לקפה והברמן עשה לי כזה פרצוף כשביקשתי מילוי לבקבוק המים שמאז לא חזרתי.
אני לא מתה על ה5 במאי, ובכלל אני לא כל כך אוהבת לשבת בשוק לשתות קפה. ובשישי בבוקר זה בכלל הכי גרוע שיש.
אם כבר, לצאת בערב לבירה, אבל גם אז מעדיפה את השכנה או היודל'ה.

spur

New member
כתבתי פה פעם

שאני כל פעם מתבעסת כשאני יוצאת משם

כי טעים לי שם מאוד, ואין עוד מקום שאני מצליחה לחשוב עליו בשוק שמגיש אוכל "פרשי" ומדויק כזה ומצד שני, יקר לי שם, ובזמן האחרון קצת יומרני לי שם מדי...

בשכנה אין ממש אוכל לטעמי, והיודל'ה רועש מדי לשיחות עם חברים על דרינק....

האמת שבזמן האחרון יצא לי לשבת כמה פעם בסירטאקי, הבר היווני החדש שפתחו- שקט שם (חצי ריק), יש אוכל סבבה (מטיאס, חלומי צרוב, סלט יווני חתוך גס, איקרה) והמחירים ממש ממש סבבה, ואפילו נמוכים ביחס לעסקים האחרים באזור

spur

New member
ולגבי השוק בשישי

צודקת לגמרי, זה פשוט היה לפני 0800 בבוקר אז לא היו עדיין המון אנשים

למעלה