שמעו קטע גדול

clubsong

New member
שמעו קטע גדול

חברה של אחותי סיפרה שליה בא אליה להתגייס כאילו למילואים היא בא עם הבמאי והם הסבירו להם שמה שהם באמצע סידרה היא סיפרה שבסוף היא התגייסה לימילואים והיא סיפרה שהיא מלאה נמשים במציאות היא היום ראתה תפרק הראשון שלה כי היא נמצאת בבסיס היא לא האמינה איך הצליחו לכסות לה את כול הנמשים(הם העבירו שם קטעים גם בין החברות הם ניסו בכוונה לדפוק לה תצילומים ולא לוותר לה אבל כנראה שזה לא תלוי בהם חוץ מזה ליה בסוף התגייסה למילואים איזה בחורה)

Mister Ben

New member
לליה יש קול כזה מתוק ...ממש ../images/Emo39.gif..

יש לה קול כזה פצצה!!! במיוחד שהיא עצובה... מסכנה כמה דברים עוברים עליה היא כזאת מתוקה

shirakl

New member
ליה בהחלט חמודה ../images/Emo13.gif

אבל דוקא הקול שלה ממש מרגיז... (כמו של רוב השחקניות בסדרה)

ANGEL N

New member
איזה חראות...

אם היא היתה חיילת מיל' שלי (טוב אני כבר משוחרר אז בעבר), הייתי מנסה לעזור לה :) ואולי היא היתה מסדרת לי איזה תפקיד והייתי הופך להיות הדבר הבא :) אני כבר רואה את הכותרות בעיתון: "עזר לליאה מ"משחק החיים" ושיחק אותה בהצלחה יותר גדולה משלה" הזוי ביותר...

amc22

New member
גם ל-ANGEL N וגם תגובה../images/Emo26.gif

טוב, אז קודם כל ל-ANGEL N. מה באמת התכתבת עם לירון?! עלק!! אתה יכול לשים פה איזה מכתב ככה, או סתם לתת את המייל שלה כדי שנאמין לך? ובלי תירוצים!!!
ועכשיו תגובה. אני מסכימה עם כמה מכם, וחושבת שללירון באמת יש קול מעפן. יש לה קול של פרחה! אז שהיא אמרה לשאול "נו אבעה, אתעה מדעיג אותייייייייייי!" וכשהיא אמרה לירון "אתה הרומיייעו שליייי!" חה חה חה

למעלה