שמעו סיפור!!!

שמעו סיפור!!!

בכנס חנוכה, ב18.12, לחן גלייכר, מאשדוד, מש"ב מקורס 2005 ממחוז דרום ---> היה יומולדת. מלא מלא מלא נרתמו למשימה: להפתיע את חן!!!!!! התחלנו לנפח בלונים מלאאאאא בלונים שקיות ריקות נזרקו על הרצפה הגענו לכמות ממש אבל ממש גדולה ומה שנשאר זה... לחכות לחן =] אוטובוסים התחילו להגיע לאט לאט... באר שבע... דימונה... קרית גת... אשקלון... אבל....... איפה אשדוד?!?! חיכינו עוד... ועוד... ועוד... ו... כלום!!! הגיע סוף סוף אוטובוס אחד מאשדוד!!! אבל זה לא היה האוטובוס של חן. נו... איפה הם?! מה מסתבר...?! השטח של המאהל שבכנס, קטן מידי (!!!) וכמה אוטובוסים של האשדודים, נמצאים בתמנע, ושם הם יעשו את הלילה. הכנס שלנו בכלל היה ביטבתה!!! מה הקשר תמנע לחיים?! אני... שלא קיבלתי את זה כעובדה, התחלתי לחקור. אמרו לי שזה נכון... לא האמנתי. רציתי הוכחות נו מה?! זה היה הזוי מידי!!! למה שיפצלו כנס ל2?!?! משצים התקשרו למשצים אשדודים (ואגב... התקשרתי 7 פעמים לחן, והפלא שלו היה כבוי!) והאשדודים אימתו את זה... זה היה נכון. הם ישנו הלילה בתמנע...!!! לא מעניין אותי. הלכתי ל2 אחראיים. (אלה ועוד אחד שלא יודעת איך קוראים לו) התחלתי לחקור. אני כזה "איפה האשדודים?!" והם לוחשים לי "לא פה" ואני "הבנתי. אבל איפה הם?" והם בשקט "בתמנע" ואני "מה בתמנע?! למה?!" והם שתקו ואז שוב- "למה?!?!" ואלה אומרת "כי אין מקום" הייתי בשוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אם בהתחלה חשבתי שעובדים עלי... אז וואלה... טעיתי. הם אימתו לי את זה. זה באמת היה נכון. הזוי אבל נכון. שמעו. איכשהו... עבר היום הראשון. בלי האשדודים. אבל ביום השני ראינו אותם במסלול באילת =] אחחח חן...... כמה התגעגעתיייייי.....!!! כל הבלונים שניפחנו יום לפני, התפוצצו (הכוונה ל"התפוצצו". משצים שלא הסגירו את עצמם, פיצצו הכל. ובאותו רגע אני רציתי לפוצץ את אותם המשצים!!!). וחן מסכן... שכלכך הרבה אנשים הביאו לו בלונים... לא קיבל אפילו בלון אחד!!! =\ ותבינו... לילה לפני הכנס, בחצות של היום לפני, הכנתי לחן סוחוס ברכה כאן, בפורום משצים. סרקתי דף שכתבתי בכתב יד, וכתבתי משו בהודעה בפורום. אבל מה?! לא נשלח!!!!!!!!! ניסיתי עוד הפעםםםםםם ולא נשלח =[[[[[ ועוד הפעםםםםם.... ולא נשלח!!! קיצר מלא פעמים. כשמשהו לא הולך, אז משהו לא הולך עד הסוף. בסוף לא הצלחתי לא לשלוח לסוחוס ברכה בפורום משצים, ולא להביא לו בלונים =\ אז... לא הצלחתי אבל אני לא אחת שמוותרת בקלות אז..... מי סוחוס!!!! אני מצרפת לך את הברכה יחד עם מה שכתבתי לך אז, לפני הכנס. שמרתי הכל. מה נראה לך?! =] והנה- אני אגיד לך- היה כלכך כיף לראות אותך!!! ורעות המאמי היא מדהימה =] פשוט מושלמים ביחד =] (אנשים. סליחה על החפירה P: זה מיועד לסוחוס בכללי. בשביל סוחוס---> הכל.) (ועוד דבר... בבקשה... בבקשהההה שהדף ישלח!!! מה שסרקתי...) (אהה ו... כנסו להודעה שמיד אחרי זאת. שם תראו מה כתבתי) (ו... חחח זהו)

והנה הברכה:

( כותרת: ) היום יומולדת...!!!!!!! ( תוכן: ) למש"צ המדהיםםם...! הלא הואאאאאאאאאאאאאאאאאאאא................. חן גלייכרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!! חן! יפה אחד! בעל עיניים מושלמות בצבע ירוק כחול, שרירי, גובה 1.82 (?), ארגנטינאי, ולא.... הוא לא רווק!!! חחחחחחחחחחחחחחחח (איזה כיף לחברה שלך) חן חן =] סוחוס =] שיהיה לך את היומולדת הכי שמחה ומושלמת בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! מאחלת לך שכל חלומותיך יתגשמו!!! אתה באמת מקסים! אל תשתנה לעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! מחר הולכת ליהיות לך וואחד חגיגההההה... סמוך עלי P: חולה עליךךךךךךךךךך!!! ממני.......................................... אני.............. ........................ .......................................... ........................................................... רון!

והנה הברכה:

( כותרת: ) היום יומולדת...!!!!!!! ( תוכן: ) למש"צ המדהיםםם...! הלא הואאאאאאאאאאאאאאאאאאאא................. חן גלייכרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!! חן! יפה אחד! בעל עיניים מושלמות בצבע ירוק כחול, שרירי, גובה 1.82 (?), ארגנטינאי, ולא.... הוא לא רווק!!! חחחחחחחחחחחחחחחח (איזה כיף לחברה שלך) חן חן =] סוחוס =] שיהיה לך את היומולדת הכי שמחה ומושלמת בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! מאחלת לך שכל חלומותיך יתגשמו!!! אתה באמת מקסים! אל תשתנה לעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! מחר הולכת ליהיות לך וואחד חגיגההההה... סמוך עלי P: חולה עליךךךךךךךךךך!!! ממני.......................................... אני.............. ........................ .......................................... ........................................................... רון!

אהה וסוחוס..

חחחחחחחח כמעט שברתי את המחשב כי זה שוב לא נתן לי לשלוח חחחחחחחחחחחחחחח ואז... כשזה כן שלחחחח....... קפצתי כאילו זכיתי ב10000000$ אבל אז כשפתחתי מה שזה שלח... זה יצא גדול מידי חחחחחחחחחחחחח זה הרחיב הכל... אבל לא נורא =] העיקר שזה שלח והכי חשוב-------> העיקר הכוונה חולה עליך מי סוחוס לילה טוב (השעה 3 ו12 דקות... פיףףף...)

CStunt18

New member
מי וידהההההההה

אחחח רון את כזאת מתוקההההההה =) אני יודע שהשקעתם המון בשבילי ולא ראיתי כלום מזה, אבל את יודעת, העיקר הכוונה =) אני כל כך מת עלייך =) הלוואי וכלללללל אבל כלללללללל הידידות שלי היו כמוך...הלוואי =) נקווה שהחלום ההזוי הזה יתגשם חחחח :) היה כיף לראות אותך ב-19 ;) אני אוהב אותך =) ומתגעגע :( טו סוחוס =)

סופסוף הצלחת !!

ד"א הבנתי מה הבעיה שפעם קודמת זה לא שלח.. את עלית על ה500 KB המותרים:) חח חבל שלא חשבתי על זה פעם קודמת יכלת להעלות את זה כבר אז :) לא נורא העיקר שהצחלתP:

P:

אני יודעת שזאת היתה הבעיה P: פתרתי אותה, ובגלל זה הפעם צפיתי מראש שזה יצליח P: <למרות שאם תשים לב, זה שלח קודם בלי הקובץ... כי זה לא הצליח משום מה>

למעלה