שמעו סיפור

• פותח הנושא jepe
  • פורסם בתאריך

jepe

New member
שמעו סיפור

פעם לפני חצי שנה קניתי באיביי 4 משקפיים תלת מימד. הכל היה טוב ויפה אחרי שבוע וחצי הן הגיעו. אך זוג אחד מהם היה שרוט ולא ניתן היה להשתמש בהם. המוכר אמר אין בעיה אני אשלח לך סט שלם ,של כל מה שקנית בחינם! הופתעתי מאוד,אמרתי שאין צורך ושישלח לי רק זוג 1 ,את זה שהיה שרוט. בקיצור הוא אמר אין בעיה. בינתיים שכחתי מזה לגמרי. היום אחרי חצי שנה מגיע לי שליח עד הבית ואומר שמע אנחנו מצטערים אבל השולח לא רשם פרטים מלאים ומדוייקים כמו שצריך ולכן התקשינו למצוא את הכתובת שלך. אחרי חצי שנה!!! יש תאריך משלוח על החבילה מלפני חצי שנה. נקרעתי מצחוק לגמרי. עכשיו לכו תמצאו את המוכר הזה להגיד לו שהחבילה הגיעה חחח. לא השתמשתי באיביי מלא זמן. ודרך אגב הוא שלח את כל הסט ולא רק זוג אחד להחליף את מה ששרוט.

noam weissman

New member
תחפש בחשבון שלך באלו שזכית

בחשבון שלך באיביי יש תת מדור של כל מה שזכית (קנית).. אני במקומך הייתי מתאמץ למצא את המוכר ולומר יותר ממילה טובה.

jepe

New member
מצאתי אותו

שלחתי לו הודעה עם כל הסיפור. הודיתי לו כמובן. נראה איך הוא יגיב,סיפור קצת מצחיק האמת. מזל שזה מוצר ממש ממש זול.

jepe

New member
חחח התגובה שלו הייתה די אדישה

cool, no worries כתבתי לו חצי עמוד שמתאר את הסיפור וגם להזכיר לו את האירוע. מצחיק.

וואו! טוב לדעת שיש אנשים כמוני עם מוטו זהה

לשלי! אצלי: 1) אמריקאי קנה, קיבל מוצר שבור (לטענתו) - בלי לחשוב פעמיים, שלחתי לו אחד אחר על חשבוני כולל משלוח ודרשתי שלא יחזיר לי את השבור. המהלך הזה הוכיח עצמו - הלקוח הזה קנה לפני שבועיים שוב פעם - הפעם יותר ממוצר אחד. 2) עוד אמריקאי, קונה ממני בקביעות, רמז לי שלא קיבל מוצר 100% "מינט". לא ביקש החזר לא כלום. שלחתי לו מתנה שני מוצרים על חשבוני - הוא חזר אלי במכתב תודה וממשיך לקנות אצלי כל שבוע. המסר - תמורת מתנה קטנה (של עד 10 ש"ח) תוכל לכבוש את ליבו של הלקוח, הוא יהיה שלך. זה שווה את זה! יאללה, חזרתי ללמוד (ד.א, למתעניניים, במתכונת באנגלית קיבלתי 96ובמתכונת בביולוגיה 95 - שניהם מקצועות של 5 יח"ל) עוד חודש וחצי, תראו אותי ב1 נגד 100, אל תדאגו, תקבלו התראה!

מזה? איזה גאון אתה בלימודים ../images/Emo13.gif

איך אתה משיג ציונים כאלה ... ?חחחח אוכל קערת חוכמה על הבוקר
?? (ואני יודעת שלא קשור לנושא, אני פשוט מתפעלת מהישגים כאלה)

למעלה