שמעו סיפור...

angelitush1

New member
שמעו סיפור...../images/Emo2.gif

עד עכשיו שמעתי סיפורים כאלה...מבני העדה הדרוזית.. ותמיד זה היה מספרים או כתבות.. ועכשיו שמעתי פעם ראשונה "מיד ראשונה".. אמא סיפרה..שבת שלה כיום בת 12..בגיל 3 התחילה לומר.. שקוראים לה מיכל..ושהייתה לה מכונית וכלב..ושהיא התרסקה עם המכונית.. וכל פעם הייתה אומרת שיש לה חבר..ואפה הסיגריות שלה? ואפה הכלב?? ממש..זכרון מגלגול קודם...
ופתאום...קפץ לי העניין עם הבן שלי..שגם אוטוטו שלוש.. ומתחיל לספר על בית אחר..במודיעין....ולחבוש כיפה....

באמת מצמררררר....מעניין איך זה

שיש שזוכרים, ושואלים ואצל אחרים זה נמחק לגמרי???

mbar30

New member
טליה - השקע הזה שמתחת

לאף שמעצב את השפתיים: הוא המקום לשכחה יש אגדה עממית שאמא שלי כל הזמן מזכירה לי אותה שברגע שתינוק בוחר לרדת לארץ בא אליו ה
המשלח ומלטף את השפה העליונה וכך שוכח העולל את עברו. ככל הנראה ה
לא כל הזמן עובד בטח לקח יום חופש והתפלקו לו כמה קטנטנים...

orli997

New member
או שיש שמצליבים אצבע אחרי הגב../images/Emo6.gif

סיפור מדהים מרגש, אני הכרתי דרוזי שכשהיה קטן זכר את משפחתו הקודמת ונכנותם של דודו ואביו ללכת להכיר אותם לדעתו עזר לו לשחרר את הזיכרון לעבר ולהמשיך בחייו , מגניב........

tovabrendel

New member
זכרונות קודמים..

יש הרבה תיעודים בעולם שנעשו על יד חוקרים בעלי שם על זכרונות של ילדים מ חיים קודמים זכרונות ברורים סיפר לי ידיד לפני כ-10 שנים על הבת שלו שדברה על זכרונות מחיים אחרים הם לקחו אותה למקום עליו דברה..והיא הכירה את המקום אנשים וארועים. השאלה היא..מה עושים עם זה?? עם הזכרון?? לפי דעתי ילד שזוכר חיים קודמים יש לזה מטרה.. העניין הוא בגילוי וזיהוי המטרה של הזכרון

היי טובה יקירתי../images/Emo24.gifכייף לראות אותך כאן../images/Emo23.gif

את צודקת.. מה באמת עושים עם זה? מעניין לדעת, אם הזיכרון באמת קידם איזושהי מטרה...

angelitush1

New member
נראה לי..שהמטרה...

להחזיר אותנו בתשובה...
הוא מתעקש שאבא גם יחבוש כיפה..ושהוא יאכל רק עם כיפה וכוליי... באמת מעניין..מה אומר לכם...

tovabrendel

New member
אמונה

זו המילה שעולה לי הבית שלכם הוא בית שיאפשר לו להיות שלם באמונה או באמונה שלמה

angelitush1

New member
טובה- תשמעי מה קרה היום..../images/Emo2.gif

בבית הספר... מספרת לי מורה..חילונית לחלוטין..אפילו אתאיסטית.. שהבן שלה מתנהג ממש אותו הדבר...חובש כיפה..ומקדש.... התעקש שיתקינו לו מזוזה בחדר...הוא מצייר מגן דוד בכל הזדמנות... פשוט...
האמא לא מבינה מאפה זה בא לה..והיא לא מקבלת את זה בהבנה כמוני....
האם מגיע דור חדש אצלנו??שזוכר גלגולים???

רותי 11

New member
מלאכית זה ממש הגיל שהם מתחילים

לדבר על זה וקצת אחר כך לרוב זה נסגר לכן זאת הזדמנות לשאול אותם - אם הם זוכרים מה הם היו כשהיו גדולים

פנינה101

New member
מלאכיתוש..איך אני אוהבת את הסיפורים האלה

האם לקחת אותו למודיעין שיראה לך את הבית? אני הייתי עושה את זה. הראו בטלויזיה פעם ילד שזכר את המשפחה שלו והראה את החברים שלו ששיחק איתם כדורגל קיבלו את זה בטבעיות שני זוגות ההורים, וגם החברים קיבלו אותו בשמחה. קחי אותו למודעין, נראה מה יתפתח..

למעלה