שמעו משו....

שמעו משו....

אני חושב שסינרגיה צריכים לעשות דיסק קאוורים לשירי רוק ופופ ישראליים ושזה יהיה יחד עם האלבום השלישי שלהם..זתומרת שיהיה יעני דיסק כפול..אחד דיסק רגיל שלהם והשני קאוורים...וזה אחרי שראיתי הופעה שלהם בפליקס שהם עשו בטאוור רקורדס והם ביצעו שם את שיר אהבה פשוט של איה כורם...וזה היה מדהים.... אז אני חושב שזה יהיה סבבה.... הדבר השני...שמתי לב שסינרגיה ולהקת ניקלבק הם פשוט אותו הדבר בדיוק...בשניהם יש סולן עם קול באס וצרוד והסולן השני עם קול דק וחמוד...ממש אותו הדבר.... מסיכימים איתי....? בשני הדברים האלה?.....

סינטטית

New member
הממ

קאברים זה בעיקר להופעות... אני לא חושבת שהם צריכים לעשות דיסק קאברים. הם הרי לא להקה מתחילה שאין לה מספיק שירים משל עצמה בשביל לעשות קאברים... לדעתי זה סתם יוריד מהערך שלהם. שכל אחד יבצע את השירים שלו.... בהופעות זה קטע נחמד כזה לשמוע קאברים כמו שפעם הם עשו לאירופליין של רד הוט או לcan you take it all away של פאדל אוף מאד, והביצוע שלהם היה ממש מגניב!!! אבל זה קטע של הופעות לא קטע לדיסקים... וזה שהם שרו את שיר אהבה פשוט של איה כורם בטאוור רקורדס זה היה כי כמה ימים לפני זה הם היו ברדיו ת"א וביקשו מהם במיוחד בשביל התוכנית לשיר שיר לא שלהם... ואז הם היו בטאוור רקורדס ועשו את זה כ"בונוס", וזה היה חד פעמי...

קרקלית1

New member
את טועה אני חושבת

ברי לא מזמן היה פה סרטון מעצבן מערוץ 24 ששם הם אמרו שהם עשו קאבר לשיר חום יולי אוגוסט של שלמה ארצי....או שאני טועה...תסבירי את זה

סינטטית

New member
חום יולי אוגוסט זה לא קאבר

זה חידוש. יש הבדל... בכל אופן, יש הבדל גם בין לעשות חידוש לשיר אחד לבין לעשות דיסק שלם של חידושים.... איזה להקה עושה דיסק חידושים? זה כאילו אין שירים אז עושים את זה... זה לא לעניין ובטח לא ללהקה כמו סינרגיה שיש לה שירים משל עצמה, והרבה שירים מעולים!!!! הם לא צריכים את זה

KNS

New member
לגמרי מסכימה!

באמת חשבתי גם שסינרגיה היא המקבילה של ניקלבק... הם ממש דומים בסטייל והכל, ושתיהן ממש מעולות ושוות P: חח

שלומיתת

New member
לונכון

יש להם שירים משלהם..עם כל זה שקאברים זה מגניב,הם לא צכים את זה.

אויי נו צליל באמת...

יש הבדל ענק מה שאת אומרת עכשיו...הלא אז דיברנו על ווסטלייף שהם עושים מיולנים של קאוורים..פה כולה סינרגיה עשתה את "חום יולי אוגוסט" אל תשווי...את האחרונה שציפיתי לתגובה כזאת ממך....

למעלה