שמעו משהו.....

Bodom-child

New member
שמעו משהו.....

מחר יש לי בביצפר ארוע כזה של סוף שנה, ונחשו מי מגיעה להופעה לייב ? זהבה בן, היא ולא אחרת, למרות העובדה שבסקר שערכו בין התלמידים את מי הם מעדיפים לראות התברר כי הרוב מעדיפים את מוניקה סקס.... אני בטוח אבל שיהיו צחוקים. לפחות יש אחר כך תצוגת אופנה של בגדי ים...

taya

New member
ואני חשבתי שאתה כבר סיימת בי``ס

מהזמרים המזרחיים, זוהר ארגב הוא המלך. וזה לא משנה שאני לא מכירה אף שיר שלו, הוא מלך. הוא תמיד היה והוא תמיד יהיה. גלעד היה השכן שלו, שזה כבר נקודה לטובת זוהר. זמר מזרחי, לא ישראלי נוסח שרית חדד, זה מצחיק כל כך. אבל זהבה בן, היא כזה בנאדם משעמם. אני בעד שתכריחו אותה לשיר כל מיני שירים ישראליים- חופים (דיי, זה שיר כל כך יפה), ים השיבולים, אבשלום, נשל של נחש, מה יהיה?, לוח וגיר, צליל מכוון ועוד כל מיני. אצלנו בבית ספר היו בוחרים את זה השמן שבוכה כל הזמן, אבי ביטר! (תשואות, תשואות זה מה שמגיע לי- זכרתי את השם הזה, נראה לי שהזיכרון שלי משתפר). ואני בטח לא הייתי באה באותו יום, כהרגלי. אוף אני צרודה.

wiz

New member
תצחקו כמה שאתם רוצים...

באמת המוזיקה הזאת מסריחה... אבל אני הייתי רוצה לבוא כדי לשמוע את הגיטריסט שלה (אני מקווה שהיא לא החליפה אותו). הבנאדם בא מרקע של רוק ומטאל, ואם תקשיבו למעברים שלו, ולסולואים שלו תבינו על מה אני מדבר. וד``א נראה לי שיש פה איזה מגמה, שגיטריסטים טובים מגיעים לסגנון מזרחי... גם אבי סינגולדה, שעכשיו הצטרף לשרית חדד...

zambush

New member
אהה

שנה שעברה, הופיעו בבית הספר שלי (ליד``ה) לא פחות מאשר כנסיית השכל! אני יודע שזה לא מזיז לאף אחד, אבל הייתי פשוט חייב להשוויץ. חוץ מזה שהייתה אחלה הופעה.

לנו היה שנה שעברה הופעה של....

מוטי דיכנה והתנינים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הרבה יותר שווה מכנסיית השכל

Bodom-child

New member
אז הנה הדיווח על ההופעה...

אז ככה... קודם כל הבסיסט: הבסיסט הוא בנאדם אחלה ונגן בנזונה... בבלאנס ובחימום הוא עשה כל מיני קטעים ג`אזיים עם סלאפים עצבניים... אז הלכתי ודיברתי איתו קצת והוא ממש נחמד. אחר כך בהופעה הוא עשה דברים די שבלוניים ולא מעניינים במיוחד אבל גם בסוף כשהציגו אותו הוא ניגן קטע ממש טוב. עם הגיטריסט לא דיברתי אבל הוא ניגן בהופעה כל הזמן את אותם הדברים בכל השירים חוץ מאיזה שיר אחד שנראה לי שהוא קצת אילתר אבל רואים שהוא לא סתם גיטריסט דפוק אלא אחד שמבין עניין. לפי דעתי הם מנגנים עם זהבה בן כי הם צריכים גם להרוויח כסף ואם הם ינגנו רק את מה שהם אוהבים לא יהיה לילדים שלהם לחם. סה``כ זהבה בן היא די מעצבנת והשירים עוד יותר מעצבנים אבל עם קצת יותר תעוזה של הנגנים אפשר להגיע לדברים מפתיעים למדי

בקשר למוזיקה מזרחית...

תראו זאת מוזיקה.. לדעתי לא טובה אבל זאת מוזיקה... אתם לא יכולים להשוות את זה לאכות של טראנסים כי מה לעשות זה יותר מזה.. ולמרות שאני לא אוהב את זה אני חושב שהנגינה של זה לא כל כך פשוטה.. אני לא יודע כמה ממכם יודעים.. אבל ברוב הכלים של המוזיקה המזרחית יש לא רק טון וחצאי טונים אלה גם רבעים... ואגב כל מה שכתבתי מיוחס למוזיקה המזרחית הישנה יות.. דקלון וכאלה... והמוזיקה המזרחית הבכלל עתיקה שהייתה תמיד בעולם הערבי... אני בשום אופן לא מתייחס לאייל גולנים ושרית חדדיות למינהם

KamikazA

New member
הנגנים בהופעה היו...

באסיסט אחד שמנגן על יאמהה לבנה או אוף וויט כזה? (קצת זקן) הגיטריסט ניגן על גיבסון נפח?

Bodom-child

New member
לא לא...

הבסיסט ניגן על איזה גיטרה גרמנית עבודת יד. הוא אמר לי שהוא קנה אותה באיזה בית מלאכה קטן לבס בגרמניה. הגיטריסט ניגן על גיטרה שלא הצלחתי לזהות. השם שלה לא היה מוכר. כנראה גם איזה גיטרה של ייצור עצמי

wiz

New member
היא נראתה בערך ככה ?

כי אם כן, אז זאת PRS, שהיא גם החברה שסנטנה מנגן איתה (למרות שאני לא אוהב אותו, הוא פשוט מוכר...), וזאת חברה ממש ממש טובה, שלא הרבה אנשים מכירים וחבל. ואם לא, אז לא.

wiz

New member
בקשר לגיטריסט....

זה הי זה שמנגן על PRS, (דומה לזאת של סנטנה), נכון ? אני זוכר שראיתי אותו אצל דודו טופז, או בטברנה הישנה או משהו... והוא עשה מן סולו כזה ``להיכרות`` עם הקהל. וזה היה קטע רוק ממש מהיר וממש יפה. אני חושב שהוא אחד האנשים עם הסאונד הכי טוב בארץ, ובעיקר בקטע של סאונד חי.

למעלה