שמעו משהו

m L m

New member
שמעו משהו../images/Emo26.gif

בשבת זכיתי לראות הופעה של שאניה שצולמה במצלמת ווידאו. כלומר - הופעה של come on over ששאניה הופיעה איפשהו בקנדה (לא זוכרת איפה) ולא צולמה לטלווזיה אלא מישהו הביא מצלמת וידאו וצילם אותה. הופעה מדהימה! נכון ההופעות שיש בDVD או שצולמו לטלווזיה מדהימות? אז הופעה בלי מצלמות יותר מדהימות. היא כ"כ משוחררת שם.... פשוט אחרת לגמרי. אני לא האמנתי שזה יכול להיות אבל עובדה! נתחיל בזה שכמובן היא התחילה עם man! I feel like a woman והשיר הזה תמיד מעלה חיוך. אני לא זוכרת את רשימת השירים אז אני אספר לכם מה שאניה עשתה... באיזשהו שלב של ההופעה היא הוציאה 2 פתקים עם מספרים והקריאה אותם. מי שישב המושבים האלו (שהם מושבים לא כ"כ טובים) זכה לעבור לשורה הראשונה לכיסא שמור! מדהים נכון? הבמה שלה פשוט ענקית וחלק ממנה נמצא בתוך הקהל - שאניה הייתה שם רוב הזמן ותוך כדי שירה חתמה לאנשים. אח"כ היא ראתה מישהי עם שלט שהיא אהבה אז היא קראה לה לבמה הצטלמה איתה וחתמה לה על השלט. מדהימה נכון? אח"כ היא העלתה 2 בנות לבמה ונתנה להם לשיר שיר (לא זוכרת מה הן שרו) והיא הלהיבה את הקהל... לפי מה שנאמר לי יש תחרויות שירה של אנשים שמבצעים שאניה והזוכה שר על הבמה ושאניה עושה לו קולות רקע, אז היה גם את זה... הזוכה שרה את What Made You Say That ושאניה עשתה לה קולות רקע - נכון מקסימה? עוד משהו - יש בקנדה חטיף ששאניה אוהבת ויש אותו רק שם. כמובן שהרבה מעריצים הביאו לה את החטיף ובאיזשהו שלב הנגנים שלה והיא פשוט פתחו שקיות והתחילו לאכול ושוחחו. זה היה כ"כ מצחיק ושאניה צחקה הרבה
היא פשוט מקסימה! מה עוד.....*מנסה להיזכר* כשהיא שרה את if you not in it for love היא עמדה על תוף גדול ובסוף השיר נפלה לתוכו (בכוונה כמובן) ופשוט נעלמה. אח"כ המצלמה מצאה אותה בתוך הקהל עומדת על עץ ו4 אנשים נושאים אותה. נסיכה נכון? טוב, נראה לי שזה כל מה שהיה... הופעה מדהימה ששאניה הייתה שם עוד יותר מדהימה וגרמה לי להתאהב בה מחדש

m L m

New member
את סנובית!

הייתה לך האפשרות לראות אבל לא באת
סתם, את תראי... אל דאגה

למעלה