שמעו משהו מרגש...!

rere4

New member
שמעו משהו מרגש...!

בשיא הרצינות מרגש! אוקיי לפניו יומיים היה לי בעיה קמתי ב-5 בצהריים קיצר ישנתי 12+ שעות מלאות! היה חסר לי נוזלים בגוף גיליתי! קיצר נכנסתי להתרחץ כמו סתומה בלי לשתות ולאכול לפניי וכשייצאתי אני עמדתי להתעלף! הייתי על סף התעלפות הכל הסתחרר נהיה שחור משהו הכי נוראי שקרה לי! והמזל שלי!!! שיש לי אמא מושלמת שעברה בדיוק ליד החדר וקלטה אותי ואם היא לא הייתה קולטת אותי הייתי מתעלפת אחרי דקה בדוק! כל המשפחה שלי עזרה לי להתאושש במשך 20 דקות.. באותו יום הרגשתי ממש גאה על זה שיש משפחה כזאת. בקיצור אני מתכוונת להזמין את אמא שלי להופעה של יהודה פוליקר בשביל להודות לה על הכל.! היא שומעת את כל הדיסקים שלו ואף פעם לא התאמצה ללכת להופעה. הגיע הזמן להפתיע אותה. :) רעיון טוב לא?

רעיון מצויין

מה ז"א ברור אחלה רעיון,הלוואי ואמא שלי הייתה מסכימה לבוא איתי להופעה..לא שהיא לא אוהבת את יודה..להפך היא אוהבת לשמוע אותו או יותר נכון אהבה...היא תמיד אומרת "מרוב שאת שומעת אותו,בבית,באוטו,במקלחת את שרה אותו חחחח בכל מקום רק יודה...אז גרמת לזה שהוא ימאס עליי"...אבל מידיי פעם אני רואה אותה שומעת אותו בסתר חחחחח לכי על זה אחלה רעיון!

rere4

New member
חחחחחחח

אז זהו שהיא ממש אוהבת לששמוע אותו.. אבל היא ל אאחת שפתאום תחליט לללכת להופעה. רק בזכותה אני התחלתי לשמוע שירים שלו!

למעלה