שמעו משהו מצחיק :)

m a t a n O

New member
שמעו משהו מצחיק :)

נכון שלפעמים אנחנו מעלים אינפורמציות לא באמת חשובות? למשל, דיונים על מצב גידול החסות בשטחים? אוקיי, אז יש לי משהו דומה להגיד. קניתי פלזמה 42", וכמה שזה מעפן וילדותי ומצחיק, אני קצת מתרגש, היא אמורה להגיע מחר. זה לא מתאים לי לעשות כאלה רכישות. בייחוד כשאני מדבר על לקנות פסנתר (התקווה שאגיע לכנף קטן) בשנה הבאה. אבל החלטתי שבא לי להפניק עצמי בשטות זו. בייחוד אחרי שאני עובד באמת קשה והרבה, אמרתי למה לא. אז מחר היא מגיעה, וכיף לי עם השטות שבזה. הכנתי בסופש לחמניות מה מגניבות, א-לה לחמניות מרקו (העגולות היפות האלה) יצאו מאוד טעימות ונגמרו כולן תוך כדי אירוח, אז הכנתי היום בבוקר עוד. השארתי את הבצק לתפוח והלכתי לעבודה. קיבלתי שיחה מהשותפה שאמרה לי שהבצק תפח עד מאוד, כמעט ועולה על גדות הקערה. :) סתם מצחיק. יום מעולה, מתן.

תתחדש../images/Emo140.gif

מתני, אתה לא רוצה במקרה לקנות פסנתר של FAZIOLI פסנתר איטלקי שמיוצר מאותו העץ שממנו ייצרו את כינורות הסטרדיווריוס. שמעתי שזה בזיל הזול, בסביבות 80,000 אירו
אוהבת אותך
איריס

m a t a n O

New member
פסנתר פציולי

את הפסנתרים שלנו בבית אנחנו קונים רק ב"עולם הפסנתרים" שם מוצגים מספר פסנתרים של פציולי. תענוג תענוג לנגן עליהם. אפילו אני נשמע עליהם מאסטרו רובינשטיין. :)

m a t a n O

New member
אפילו אני!

אין אומרים שבחו של אדם בפניו.. (מובך משהו) פסנתרים משובחים אלו.. הרגיסטרים העליונים שלו נשמעים כמו צלצולי קריסטל.

מובך? אז תסמיק. מימלא אני לא יכולה לראות../images/Emo3.gif

מתני, ברור לך שאתה מדבר אלי סינית?
הסיבה היחידה שאני יודעת על הפסנתר הזה, היא שבאחת מההופעות הפסנתר של עברי לידר בזאפה הוא סיפר שנורא בא לו פסנתר כזה והוא יקר. הוא הציע שאנחנו נקנה לו אותו, כי אז אולי הוא ינגן טוב יותר, ויוכל לכתוב שירים טובים יותר, וזה לטובתנו
משום מה, לא נראה לי שלמחרת מישהו מהקהל שלח לו פסנתר כזה הביתה

m a t a n O

New member
:)

האמת היא שצריך להגיד לו שב"עולם הפסנתרים" באבן גבירול, אפשר להקליט תוך נגינה עליו. באמת, זה ה-פסנתר.

שניה, אני כבר מתקשרת אליו../images/Emo3.gif

זה שאני הולכת להופעות שלו..........לדי הרבה הופעות לא הופך אותי לחברה שלו. אני מניחה שהוא יודע את זה, ואולי הוא קורא סמוי כאן בפורום
ואם הוא לא ידע, אז עכשיו הוא יודע.

yosef 30

New member
תתחדש ילדון ../images/Emo140.gif

היי מתן ידידי יש לך סיבה טובה להתלהב, זה תמיד כייף להתפנק קצת. אתמול הייתי אצל אחותי והאחיניות המדהימות שלי והם גם קנו טלויזיה עניקת היית צריך לראות אותי כמו ילד קטן יושב קרוב למסך והם שואלים אותי מה אתה עושה
עניתי להם "בודק את הטלוויזיה אם שווה לקנות אחת כזאת"
. אז אני ממש מבין אותך. תהנה ותתחדש ותזמין לראות איתך סרט.... יוסף.

פסנתרים על גבול איראן ../images/Emo168.gif

האמת שגם אם ישארו לך כמה ג'ובות - יש מלאי פסנתרים יד שנייה ברווח הצר בין טורקיה לרוסיה - לפני כמה חודשים טיילנו חבר ואני בגאורגיה וכמעט כל בית שהגענו אליו - היה שם פסנתר.
אני חושב שלפני שברית המועצות התמוטטה - פסנתרים, כחלק מהתרבות, היו דבר נפוץ למדי. אפילו בית אחד, בן כמה חדרים שסבתא אחת אירחה אותנו בו, בכפר על מרגלות ההרים על גבול גאורגיה-רוסיה, כשבחוץ יש נוף הרים גבוהים מתנשאים ובקושי יש חשמל בבית, אפילו שם היה פסנתר !

m a t a n O

New member
מתי תשמע אותי מנגן?

הייתי רוצה להגיד שתשמע אותי מנגן כשיהיה לי פציולי, אבל-- נראה, אולי יהיה לי קונצרט בזמן שתהיו בארץ, אשמח להזמין :) חוצמזה- אולי אעלה מתישהו הקלטה שלי. למרות שעדיין אין לי שמץ איך לעשות את זה. אבל זה יכול להיות נחמד :)

tomeriko t

New member
תתחדש מתן!

ופעם הבאה אני מבקש משלוח לחמניות לאשדוד, ברור?:)

למעלה