שמעו משהוא

שמעו משהוא

ירדתי לנסוע בבית ספר אני נוסע ופתאום איזה ילד צוציק עם סקייט ששוקל 10000000 טון(הילד הזה ילד שכולם סונעים אותו) זרק את הסקייט שלו בלי שראיתי על האלמנט שאצלי שבוע ודפק את הסקייט שלי חבל על הזמן ואז הוא אומר לי ניסיתי אולי. רציתי להכניס לא מכות אבל הוא גר בית ליד הבית ספר והיה אומר להורים שלו שנתתי לו מכות אז לא נתתי לו מכות . אני רוצה לתבוע אותו שיחזיר לי כסף על דפיקת הסקייט שלי כדי לי?

manic_subsidal

New member
גם למרות שיש לך 182

ליד השם אני ייתחס אליך כאל בן אדם כמו כל בן אדם אחר ויגיד לך ... תלמד לכטוב (זה היה בכוונה) ולא יעזור לך .. למה נראה לך שאכפת לו?

xflil

New member
אה יופי! וזה יעזור!

משגע אותי הילדים שכל מה בראש שלהם זה מכות.... אתה רוצה ת´סקייט שלך?! לך להורים שלו ותגיד להם שהילד השמן הגוץ שלהם שבר לך את הבורד! ואם הם לא יתנו לך החזר, אתה תלך איתם לבית משפט..... מזה משנה אני אומר לך תוך יומיים הכסף אצלך ואתה גם יכול להעלות את המחיר באיזה 200 שקל אם בא לך סליחה! להעלות ב-600! הרי סקייט קונים בחתיכה אחת כמובן כן בטח

שאלה אחת לי אליך ?!!

הגוץ השמן ......................... הוא בוק או שולם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 לך תרביץ לו !!!!!!!! תראה לו מאיפה משתין הדג !!

רק שתידו שככתי ש..............

נתתי עליו צעקה וגפקתי את הסקייט שלו בשיטה מיוחדת שאלתי אותו עם הוא רוצה ללמוד תרגיל הוא אמר כן ולקחתי לא את הסקייטבורד ו זרקתי אותו על הקיר והוא התחיל לרוץ הבית לאמא שלו

למעלה