שמעו מה שמעתי!

• פותח הנושא Vick
  • פורסם בתאריך

Vick

New member
שמעו מה שמעתי!

אני שומעת עכשיו תכנית רוק ב 102fm ולפני איזה חצי שעה שמעתי דבר כזה מפי מנחה התכנית: "היום בתכנית רוק איכותי בלה בלה בלה וט-עעעים!!!!!! ניגנבתי כששמעתי אותו! שמעו,הבנאדם הדגיש את ה-ע´!!!! הוא דפק ביטוי לשבט המאוחד שלנו! לא שיש לי משהו נגד אבל זה היה קודמן סטייל וזה היה ממש מוזר לישמוע אחד מנחה תכנית רוק אומר ט-עעעים... תפנימו ותסיקו מסקנות אנשים טובים שלי! peace my brudas n´ sistas!
VICK
שעדיין בשוק קליל...

Curly

New member
אנחנו דורשים צדק!!!

על הביטוי הזה יש בעלות!!!! אני חושבת שצריך להפגין מול ביניין הממשלה ולזעוק לצדק. אחי אוהבי הראפ וזרמיו אתם איתי??? טל המוצחקת מתגובת אחותי ויק!

Vick

New member
כן טל!אני איתך bitch´a שלי!

קדימה להיסתער!!! bitch power! yey!
VICK
-מחוז´גזת טבעיתותומכת בזכויות היוצר :)))

sivani

New member
קודמן סטייל...קרעת אותי עכשיו

חחחחח אני מעבירים את הביטויים שלנו לכולם הא? בטח ממני :) כל היום אני אומרת את זה..

Vick

New member
אבל מה,עם כל הכבוד להגיון הבריא

זה קצת "הזיז" לי לישמוע אותו אומר את זה כי עכשיו אנשים שהם לא מהקהילה או כמו שאני אוהבת ליקרוא לזה "השבט" יתחילו להפיץ את זה ולבסוף אנשים ישתמשו בזה ויורידו את הערך של זה כי הם לא יודעים ממי זה בא,מתי זה בא, איפה זה נשמע לראשונה ובכלל... וואי תראו אותי נסיכה לוחמת שכמותי,יוצאת להגן על הסלנג של המישפחה... חחח...
VICK
שבהחלט יודעת לשעשע את עצמה...

*בובה*

New member
אנשים יהיו כפויי טובה ל ט-עים!!!

אסור לתת לזה לקרות! ואם זה קורה אז לפחות מגיע לנו זכויות!!! ט-עים שלנו לנצח!

sivani

New member
כן, צודקות!

בשבילם זה סתם ביטוי
לנו יש ערך סנטימנטלי לזה!

ממש חוצפה

זה ממש חוצפה שכל שדרן מושתן יתחיל להישתמש בביטוי ט-עעעים זו שערורויה מדרגה ראשונה וצריך ללכת ולעשות זכיות יוצרים על הט-עים ומהר אחרת עוד יבא יום ובMTV לא עליו יגידו ט-עים ועוד במבטא בריטי אני כבר רואה את זה בריטני ספירס בשיה החדש זה טעים זה טעים מהר למגר את התופעה כשהיא עוד קטנה תהיו טובים גב שבור

Vick

New member
שחר! חזק מה שהבאת לנו פה!!! :)))

ולשאר המגיבים- אני שמחה שלא רק לי יש ערך ריגשי לסלנג שלנו:) וישר רואים שבאתם ממשפחה של שבט תומך!
ובוריס, מה אמרת בקשר לשבט?
VICK
המחויכת
(בחיוך לא דבילי כמו זה)

BoR|S

New member
את לא יודעת מה זה השבט?????

הנה הסבר (גנבתי מהאתר של השבט): השבט מיועד להיות פרוייקט שבא להחיות טיפה את המוזיקה הישראלית ע"י תמיכה ביצירה של מוזיקה "שחורה" עכשווית, כלומר, סול, היפ-הופ, אר-נ-בי, ראפ וכדומה, כשהדגש במוסיקה של השבט הוא על מוסיקה אלקטרונית משולבת בשירה חיה, וכלי נגינה חיים. אנחנו עושים זאת ע"י איחוד של כל ההרכבים ואמנים למעין משפחה, שבה כולם עוזרים לכולם להתקדם וליצור עוד מוסיקה בסגנונות הנ"ל. אנחנו מקווים להרחיב כך את מגוון הסגנונות המוסיקליים שקיימים בישראל. נ.ב. סבא אל תהרוג אותי!!!
בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

BoR|S

New member
רק הערה אחת...

אין כזה דבר "השבט ההוא"!!! השבט הוא רק אחד!!! בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

למעלה