שמעו חבר'ה

seafox

New member
שמעו חבר'ה

לחצתי על "פורום אקראי" ונחתתי כאן. נתתי הצצה וכמה שהנושא הזה מעניין הוא גם מפחיד. כל הכבוד לכם על האומץ. אם יש משהו שאני יודע זה לא להתעסק עם עולם הרוחות.וגם כמה שאני בן אדם לא דתי, בהלוויות, אזכרות וכל כניסה לבית קברות אני הולך לפי כל ההלכות וכל ההוראות של היהדות בנושא.

seafox

New member
דרך אגב,שאלה בנושא

כשהייתי בטירונות היה איתי אחד במחלקה. בחור די חביב ותמים עד כדי טפשות אך עדיין, בחור טוב. יום אחד כשסגרנו שבת הוא סיפר לחבר'ה באוהל (ודווקא בלילה..לא מצא זמן אחר יותר טוב) שלפעמים כשהוא ישן הוא מרגיש כאילו משהו חונק אותו והוא מרגיש שזה גם מרים אותו באוויר ושהוא מרגיש ממש משותק ולא יכול לזוז. אני לא זוכר אם הוא סיפר שהוא ראה דמות מסויימת לפעמים או לא אני רק זוכר את זה שהוא הרגיש חנק ושמרימים אותו באוויר. אחרי ירידות והסתחבקויות (אני לא ישן באוהל איתך!! אין מקום באוהל לעוד מישהו חוץ מאיתנו!!) חבר אחר מהמחלקה (ועוד בנאדם דתי לא פחות ולא יותר!) אמר שגם לא זה קרה. ידוע משהו?

Dark faith

New member
התופעה הזאתי משום מה עולה,

כל פעם מחדש. הרבה אנשים יכולים להישבע שמישהו חנק אותם בזמן שהם נרדמו. יש המון גרסאות והמון אמונות, אני יכולה לספר לך על האמונה שלי.... בזמן השינה, נשמתנו עולה ועוזבת את גופנו למישור אחר. בזמן הזה רוחות רעות (יש האומרים שדים) מנצלות את הרגע ומנסות להרוג את הישן. אל תבהלי, בזמן הזה- אני מאמינה הרוחות המדריכות (השומרות) שלנו מנסים כל דרך לעורר אותנו. שמעתי מקרה כי גמדים קטנים הופיעו בתור הרוחות המדריכות- אני פחות נוטה להאמין- אבל מצד שני המקור היה די אמין. אההה...ו.....ברוכה הבאה

seafox

New member
תודה אבל אני ברוך לא ברוכה :)

אני אישית זוכר מקרה שבו הפסקתי לנשום תוך כדי שינה אבל זה היה איכשהו מכוון כלומר עשיתי זאת בכוונה מתוך חלום קטע מוזר לחלוטין.

Dark faith

New member
אהה..אופס../images/Emo3.gif

טוב כמו שאמרו לך אם חלמת והיית בשליטה- כנראה חלמת חלום צלול. אני לא כל כך בקיאה בנושא הזה, אבל יש פורום מקסים בתפוז.

seafox

New member
אני לא יודע אם הייתי בשליטה

חלמתי שחברה של אחי הגדול (באותה תקופה לא הייתה לו) ואני רבנו וצעקנו אחד על השני עד שהיא התנפלה עליי והתחילה לחנוק אותי. ואז בשביל שתעזוב אותי עשיתי את עצמי מפסיק לנשום ומת. ואז פתאום התעוררתי וקלטתי שאני באמת לא נושם... חלומות אובדניים משהו יש לי.פעם כמעט התאבדתי מתוך שינה :-\

ב י ש ו ף

New member
טוב

מה שחבר שלך תיאר זה מארג הילתי פגוע. מה שזה אומר שהם הוא "מרחף באוויר" בזמן השינה מדובר בנסיון חדירה של טראנס קדום. הוא יכול לשמש כפונדקאי לרוחות מעולם "כף הקלע" אם אתה יכול להגיד לו לפחות להגיע לפורום זה יכול להיות מועיל יותר ממה שאתה חושב. תודה

seafox

New member
זה עוד הגיוני...

אבל לפרסם פרטיים של בנאדם אחר אם על גבי הפורום או אפילו בפרטי..זה קצת............WRONG

Bettyka

New member
כל הכבוד...

אבל כפי שאתה בחרת לא להתעסק, כך גם הרבה אנשים שאחראיים על ההלכות שעליהן דיברת... ומה עם קבלה? ה גם חלק נכבד =מאוד= מהיהדות

Bettyka

New member
תראה...

יש ביהדות ובכלל בכל דת כל כך הרבה צנזורה... ולא צריך להתפס רק במשהו אחד, תשמור על ראש פתוח. הרי בקבלה רוחות/נשמות מוזכרות המון והן הרי הבסיס להכל. על פי ההלכות אסור להתעסק עם עולם הרוחות ועם העולם המיסטי בכלל, מה שנראה צודק עד לגבול מסויים. אני מציעה לך לקרוא קצת בקבלה ותבחר בעצמך את מה שנכון לגביך.

seafox

New member
חחח..כנראה שלא הבנת אותי גם כן

אני לא בן אדם דתי.. אני בוחר שלא להכנס לעניינים האלו מטעמים אחרים לא בגלל הגבלה של הדת.

Dark faith

New member
תמיד זה נראה בעיניי מאוד תמווה שכן,

המאגיה אסורה בתכלית האיסור "מכשפה לא תחיה" ספר שמות, המשך לעשרת הדברים. אבל מה? מהי בעצם הקבלה? כן כן תחום המאגיה. אגב, איך אברהם אבינו חילק את עמנו ל-12 שבטים? ע"י הכוכבים...אסטרולוגיה....

seafox

New member
אגב קבלו קישור

לאתר שבטח את מיוחסים אליו- רעש לבן או רחש לבן. מישהו עשה את זה פעם? זה אשכרה אמיתי?!

למעלה