שמעו חברה....

PernaLonga

New member
שמעו חברה....

די כבר להרוס כל דיון עם כל הריבים שלכם. בא בן אדם ביקש קבוצה בחיפה... הוא לא ביקש לדע מה יותר טוב או מי מדריך יותר טוב. אתם נותנים לו קבוצות הוא הולך ובודק. ובוחר מה שמתאים לו. בקשר לריבים בין הקבוצות: אני לומד מתאמן ושייך לקבוצת קורדאו ג'י אורו וזה נקודת המבט שלי. קורדאו ג'י אורו אבדאה וכל שאר הקבוצות הם קבוצות מתחרות.כמו מקדונלדס ובורגר ראנ'ץ. כל אחד לוקח את הפרנסה לשני. כל אחד והאימונים שלו סניפים שלו והמאמנים שלו. כדי להיות מדריכם בקורדאו צריך לעבור קורס מדריכים אשר ילמד את החניך דברים על פסיכולוגיה על הגוף ויבחן עם הוא כשיר ומוכן לעבודה הקשה של האימון. בקבוצת אחרות זה לא ככה. לדוגמא מינינו בום מירושליים. הגיעו מספר קפואריסטים מברזיל והחליטו לפתוח קבוצה. ללא תעודות מדריך וללא החשרה נכונה. ובדוודא גם ללא אישור עבודה. ולקחו את הפרנסה של קורדאו ושל אבדאה ושל שאר הקבוצות.. עם הקבוצה שלכם מקבלת את זה סבבה. שלנו לא. קורדאו מקיימת אימונים לתלמידים שלה... סדנאות לתלמידים שלה ורק לתלמידים שלה.. ואין מה לעשות. עם באים אלייכם תלמידים של קורדאו הם עושים את זה על דעת עצמם. אבל האימונים של קורדאו פתוחים לתלמידים של קורדאו בלבד

Bantus

New member
אבל זה לא נכון!!!!!!

וזה לא צריך להיות ככה!!!! זה בדיוק הנקודה שרוצים לשנות, אז המדריכים שלך חושבים שהאימונים/ באטיזאדואים של קורדאו הם רק לקורדו. אם המחשבה הזאת תשתנה והדור הבא של קפואריסטים יגידו שהאימונים פתוחים לכולם, העולם יהיה מקום טוב יותר! תחשוב על זה! כל הריבים מתחילים מהנקודה הזאת של לא להכניס לאימונים, זה מראה קטע של "אנחנו רמה יותר גבוהה" ומפה הכל מתחיל! אם זה ישתנה, כל הריבים ילכו ויפחיתו! אני לא מנסה להגיד לך מה לעשות, אני נותנת נקודה למחשבה, כי מה שאתה אומר ולפי איך שאתה אומר את זה הכל נראה לך בסדר בדרך הזאת ואין שום דבר שגוי, וזה לא נכון! דבר נוסף, בקשר למנינו בום - אני מכירה את המדריכים ותלמידים ושאר פירות! הם לא נחטו סתם ואמרו טוב בואו נפתח קבוצה, הם אברו אימונים והזכות של לפתוח קבוצה ניתנה על ידיד המאסטר שלהם שהשיכול שלו הוא אם הם יכולים ומוכנים לזה. הם לא נחטו מהשמים! וזה סוף הסיפור :)

danihell7734

New member
הם לא נחטו,הם נחתו ../images/Emo132.gif

סתם שטויות הקטע עם "מינינו בום" הם צריכים להיות קורדאו ג'י אורו,וחבל שהם לא.

Bantus

New member
הלו הלו!!!!

כבוד לדיסלקטים בינינו!!!! (חחחחח.....) למה הם צריכים להיות קורדאו ג'י אורו??? אבל סתם להוסיף להם נקודות, יש להם כמה מאמנים בירושלים שממש תותחים... (לא קשור לכלום, אני סתם מוסיפה)

danihell7734

New member
הכל ברוח טובה :)

והם צריכים להיות קורדאו ג'י אורו כי הם מתנהלים ומאמנים כמו קורדאו,כי הם בעצם יצאו מבית הספר של מסטרה אספירו אם אני לא טועה. די מסקרנת אותי הקבוצה הזו למען האמת,אם מישהו יודע זמני אימונים שלהם או משהו,או אפילו טלפון של אחד המאמנים(בירושלים) זה יהיה אחלה בחלה. אה,ויש להם אתר?

למעלה