שמעו חבר´ה

ליאן.

New member
שמעו חבר´ה

מה דעתכם על הרעיון, שכל יום מישהו אחר מחברי הפורום יהיה בכחול ויתפקד כמנהל ליום אחד ? לא תהיה אפשרות למחיקת הודעות או העלאת מאמרים וכו´, מה שיוריד מהאחריות והבלאגן.. את זה עדיין אני אעשה. מדובר אך ורק בכתיבה כחולה. מה דעתכם ? כל מי שמעונין, מוזמן להתחיל להתפקד! מבחינתי, כל הקודם זוכה

dianah

New member
מה זה אומר ../images/Emo35.gif

מה זה אומר להיות מנהל? צריך להיות און ליין כל היום? יש דרישות מקדימות?
האם חלילה, גם את הולכת? או שנמאס לך לנהל אותנו?
ולגבי הכתיבה הכחולה...טוב, נו לא אגיב את התגובה המתבקשת

ליאן.

New member
כתיבה כחולה .. ../images/Emo6.gif

ובכן, ממש לא צריך להיות אונליין כל היום.. אבל להפגין נוכחות פה ושם. לא, אני לא הולכת לשום מקום.. עד כמה שידוע לי, בכל אופן
ולא נמאס לי לנהל אותו, למרות שמודה שיש קצת שחיקה.. אני פשוט רוצה לנסות משהו חדש בפורום וסה"כ כולנו חלק מהפורום ממש כפי שאני גם חלק ממנו.. מנסים משהו חדש.. אז את רוצה להיות ראשונה?

dianah

New member
ובכן...../images/Emo13.gif

אמנם זה נראה שאני כל הבוקר הזה רק מגיבה בפורומים (מה שנכון, כי אני עצבנית שרק אני עובדת וכל מי שאני מכירה בחופש...), אבל לצערי לא אוכל ממש לנהל את הפורום, כי החיבור הזמין שלי הוא רק בבקרים במהלך שבוע העבודה ולא בערב ולא בחגים ולא בסופי שבוע..אז אולי כדאי מנהל/ת קצת יותר זמין ממני. אז, סורי, אבל לא תודה. ובהצלחה לכל מי שייבחר לתפקיד הנשגב

virtual angel

New member
מה באמת זה אומר ../images/Emo35.gif כי זה כנראה

יהיה התפקיד הניהולי היחיד שאי פעם אקבל (אם בכלל...) אמא שלי תהיה כל כך גאה! אנג´ל

ליאן.

New member
את יודע מה..

ניתן לומר כי זוהי מעיין מלכוּת ליום אחד בפורום
בסה"כ יכול להיות נחמד לגוון קצת.. אגב, ברוכה הבאה

למעלה