שמעו, העלו רעיון.

שמעו, העלו רעיון.

דיברתי עם חברה מאשדוד- אילנה קיפניס. היא העלתה רעיון. זה עלה לה בגלל שרוב בתי הספר ממחוז דרום לא יוצאים לכנס. זה הרעיון: אילנה קיפניס המותק‏ (‏PM‎ ‏02:30)‏ : במקום הכנס,אם נארגן אנחנו המשצים-כנס משצים באילת נגיד באוטובוס אחד כל האשדודים באוטובוס אחד כל הדימונאים וכ'ו (קווים רגילים של אגד ) נצא ביום חמישי בבוקר -צהריים ונישן על החוף נעשה בחוף משהו נפתח אוהלים ונישן שם ובבוקר נחזור כל אחד לעיר שלו. בעיקרון הרעיון סבבה. הבעיה היא התזמון... מדובר על יום חמישי הקרוב. לאחר ששאלנו כמה משצים מכל רחבי המחוז, ראינו שיש דווקא הענות יפה- ושיש כבר כמה שאישרו שהם יבואו. בקיצור, כנראה שרק ספונטנים באמת יבואו לזה. אז רצינו לשאול לדעתכם. אם אתם שואלים אם רק מחוז דרום יכול להגיע אז... לא! כל המחוזות מוזמנים להגיע בכיף. בקשר לבתי הספר שלא יוכלו להגיע -לכנס מחר- שיודעים בוודאות הם: אילת- כולם. אשדוד- מקיף ג', מקיף ד', מקיף ז', מקיף ח'. באר שבע- טוביהו, (ואמרו לי שעוד בצפר). קרית גת- 95% שלא יוצאים. זה מדרבן עוד אנשים להצטרף למפגש באילת. חבל באמת שהגענו למצב כזה שבקושי יוצאים לכנס... באמת חבל.

שמעו.

יש כנס, לא רק 2 בתי ספר ממחוז דרום יוצאים. כי זה מזה לא הגיוני! יש המון מורים ששוברים את השביתה. ולנו (טוביהו,בארשבע) יש אישור מהפקח לצאת עם בית ספר אחר. ובקשר לאילת, זה המון כסף ויש המון אנשים שהולכים גם לבומבמלה.

CStunt18

New member
שכחו מזה

אני לא אבוא לאילת ואבזבז מלא כסף על לישון על החוף ולפגוש את המש"צים. כשעושים מפגשים עושים את זה במקום שקרוב לכולם ולא להיפך. אם היתם חכמים הייתם עושים את זה איפשהו באיזור ב"ש, או אפילו אשקלון. אני בכל אופן, לא יכול להגיע לאילת. אני מעדיף כבר לחסוך את הכסף לבוםבמלה... חג שמח אנשים :) ביגפוט.

yara derei

New member
תסלחי לי אבל-הרעיון דפוקק!!!!

את באמת חושבת שכל המחוז ירד לאילת?! שכחי מיזה רצחחח!! 100 ש"ח זה רק הנסיעות[מב"ש לא יודעת כמה משאר הערים] ועוד כסף לבזבוזים ועוד כסף ללינה ועוד כסף לאוכל ועזבי לא רק כסף אני יודעת שהרבה הורים לא יסכימו לרדת לאילת בלי השגחה של אך אחד ובלי כלום אין כנס?! יש אני הולכת לנירו! או במילים של שמן-"כשעושים מפגשים עושים את זה במקום שקרוב לכולם ולא להיפך." זהו!!

../images/Emo13.gif

רעיון דפוק או לא דפוק, לא אני זאת שהבאתי אותו דברי עם אילנה קיפניס חחחחח היא נחושה לבוא לאילת בכל מקרה, אני לא הבעתי את דעתי בעניין. ואם את ישר בטוחה שאני בעד המפגש- אז ברור שאני בעד- כי אני אראה את כל החבר'ה. אבל אני גם מציאותית ואני יודעת שאין מצב שהרבה יבואו. אילנה אמרה שיש מלא אבל חחחח מה לעשות שזה לא מציאותי. אני יודעת שיש כמה חברים טובים מאשדוד שבאים, כמעט בטוח. אז אם הם באמת באים- יהיה לי לעונג לפגוש אותם שוב. (והם גם מסכנים כי הם עומדים להימעך בטונות חיבוקים). וכל אלה שלא באים- אז אני מבינה אותם ב100%. אי אפשר שלא להבין. מלא כסף, וגם התזמון בעייתי. אז יערונת- כנס? זה רחוק מלהיות. אבל אם כמה חבר'ה יבואו- אז תבואו בכיף =] יש מבין?!

harhanegev

New member
רון - כל הכבוד !

תמיד האילתיים נדפקים, הפעם יבואו לאילת. קשה להוציא 93 וחצי ש"ח על כרטיס הלוך ושוב באר שבע אילת באר שבע ?????? וליציאה רגילה, לא קשה להוציא ?

harhanegev

New member
שזה 110 וחצי ש"ח

+ שני ניקובים מהכרטיסיה של נסיעות זולות של כמה גרושים.

למעלה