שמעו בדיחה

שמעו בדיחה

מהספר המוזר והחולני "מת לגמור 2" (?!) שמצאתי- מומו ההומו מגיע לרופא ואומר שכואב לו בתחת. הרופא אומר לו "אני מכיר אותך, אתה סתם רוצה שאני אדחוף לך יד" "לא נכון, אני נשבע" הרופא מסכים ומכניס את היד עמוק יותר ועמוק יותר עד שהוא נתקל במשהו. הוא שולף את היד ומוציא זר פרחים ענק. "מה זה???" שואל הרופא עונה מומו "זה בשבילך"

עוד מהספר

קמצן אחד הולך לבית זונות, הוא בא למדאם ומבקש זונה זולה. "יש לנו רוסיה עיוורת ב100$" "יותר זול" "יש לנו ערביה גידמת ב50$" יותר זול" "יש לנו קוקסינלית עם פצעתיים מוגלתיים על הפרצוף (ככה זה היה כתוב!!) ב20$" "יותךר זול" "טוב קח את המפתח הזה ורד למרתף, ב10$" הוא הולך למרתף, מוצא את החדר הקר והחשוך ואת המיטה עם האישה שמעליה, מבצע את זממו ועולה חזרה למשרד. "איך היה?" שואלת המדאם, "לא רע, רק למה שגמרתי בתוכה יצא לה קצף לבן מהפה?" נאנחת המדאם וקוראת לעוזר שלה - "אדם, תרוקן את הגוויה, היא מלאה שוב" ושאר הקוריאם בחנות לא שמחו שהקראתי את הבדיחות לחברי, מוזר מאוד.

עוד מבית היוצרת סתוונית שוורץ

כושית באה לרופא ומתלוננת על כאב ראש. הרופא אומר לה להתפשט ולשבת. הוא מפסק לה את הרגליים, מסתכל ואומר לה לקחת אספירין וזה יעבור. "אבל למה אמרת לי להתפשט?", שאלה כושית. משיב הרופא "אשתי קנתה ספת עור חומה ורציתי לבדוק אם כריות ורודות יתאימו".

זונע

New member
../images/Emo6.gifפשוט גאוני!

הבדיחה הכי מגעילה ומצחיקה ששמעתי בזמן האחרון

למעלה