שמעו בדיחה...

רם אזרח

New member
שמעו בדיחה...

איש אחד מבוגר (מאוד) נכנס לרופא, שאומר לו: יש לי שני דברים קשים להגיד לך: 1. יש לך סימנים ראשונים של אלצהיימר. והשני?, שואל האיש. 2. אתה צריך לעשות בדיקות לשפעת החזירים. אז האיש אומר: פייי, מזל שאין לי אלצהיימר. יאללה, שלפו גם אתם (כלומר אני צריך לצפות לשלוש וחצי בדיחות, שזה מכסימום המשתתפים הפעילים בימים קשים אלה של חופש גדול).

smailie

New member
אחת טובה, ששמעתי השבוע:

איש אחד הולך לרב ואומר לו שברצונו להתאבד. "להתאבד???" מזדעק הרב. "אבל זה אסור בתכלית האיסור. כל בעייה נוכל לפתור. לא צריך ישר לעשות דברים כאלה". "כן", אומר לו האיש. "אבל אתה לא מבין. אני באמת נמצא בצרה גדולה". "מה קרה?" מתעניין הרב. "הבן שלי התנצר", מספר לו האיש. "וניסיתי לעשות הכל כדי להחזיר אותי לחיק היהדות, אבל שום דבר לא עזר". "הוי. זה באמת חתיכת סיפור", אומר הרב. "ולגלות לך סוד קטן? גם לי, רב הקהילה שלך בכבודו ובעצמו, יש בן שהתנצר. אז אני לא יודע עד כמה אוכל לעזור לך". "מה???" נדהם האיש. "ברצינות?? אז מה עשית בנדון?" "מה אגיד לך?" נאנח הרב. "ניסיתי לדבר איתו וזה לא עזר. התפללתי הרבה ואפילו פניתי לריבונו של עולם". "נו?" שאל האיש בתקווה. "וריבונו של עולם עזר לך?" "הוא אמר לי שהוא לא יכול לעשות כלום", ענה הרב. "כי גם לו יש בן שהתנצר".

chuchi46

New member
כרית וסדין

ננעלים ביחד לחדר.. ו.. העניינים מתחממים.. אז סדין רוצה לשכב עם הכרית "רגע רגע סדין, לא כדאי שנהיה מוגנים?" אז הוא עונה- "למה ציפית?" אדם הולך לרופא , אומר שהוא מדוכא , החיים נראים קשים ואכזריים , הוא אומר שהוא מרגיש בודד וגלמוד בעולם מאיים . הרופא אומר "הטיפול פשוט, הליצן הגדול פליאצ'י נמצא בעיר , לך לראות את ההופעה שלו , זה ירומם את רוחך" . האדם פורץ בדמעות. " אבל דוקטור" הוא אומר " אני פליאצ'י ". אני לא מכירה הרבה בדיחות, אבל ממה שכן- הן רובן הומור שחור. זה היותר צבעוני שהצלחתי לדלות מזיכרוני :)

smailie

New member
אז הנה אחת שהיא עם הומור שחור באמת

ואני רק מקווה שלא יחסמו אותי אחר - כך ב"תפוז" בגלל תלונות של קוראים... ישראלי מטייל באמסטרדם. לפתע ניגשת אליו קבוצה של תיירוֹת מגרמניה ושואלת אותו אם הוא יודע במקרה איך מגיעים לבית של אנה פרנק. עונה להן הישראלי: "פעם אחת כבר מצאתם? תמצאו עוד פעם".

chuchi46

New member
זו בדיחת שואה רכה

אני מדברת על הומור ממש ממש שחור... מואהאהאה >:)

smailie

New member
למשל

- "אמא? אני יכול ללכת לשחק עם סבתא?" - "כן. אבל בתנאי שאחר - כך תחזיר את העצמות לקופסא". משהו כזה?

chuchi46

New member
יותר בכיוון של-

איך גורמים לתינוק להפסיק להסתובב?

pilpelmemule

New member
איך? O_O

הבדיחות תינוקות האלה מזעזעות אשש.. אני מקווה שהתשובה היא לא משהו בסגנון סוגרים את המיקסר....

למעלה