שמעו איזה קטע

SwisaGirl

New member
שמעו איזה קטע

חזרתי במונית מחברה והנהג עצר ועוד מישהי בדרך יעני זה יעלה לשתינו יותר זול היא ירדה לפני ושחכה שקית של קסטרו שאלתי את הנהג מה לעשות עם זה והוא אמר לי לקחת היא ממילא לא תוכל לתקשר איתו כי הוא לא מתחנה מצאני גופייה לבנה, חגורה, ו2 חולצות מהקולקצייה החדשה ועוד הכל ממש חדש ועטוף בשקיות שלהם יאהה איזה כיף
גם במידה שלי

אני לא הייתי יכולה לחיות עם זה...

הייתי מעדיפה לתרום את זה לצדקה מאשר לשמור לעצמי...זה היה עושה לי מה זה ייסורי מצפון...

SwisaGirl

New member
ממילא הם לא יכולים לעשות עם זה כלום

הילדה בחיים לא תוכל ליצור קשר עם הנהג ולזקנצ'יק לא אכפת אני ממש לא מגדירה את זה גנבה ממש ממש לא!

SwisaGirl

New member
אבל עכשיו אני מרגישה אשמה../images/Emo4.gif

וכל כך חבל לזרוק קסטרו טוב בלב ברירה אני יניח את הבגדים על הצפרדע ויקווה שיהיו מאושרים מהם כמו שאני יכולתי להיות סתם לא בקטע כזה.. ביי

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif זה לא ממש גנבה

אב את יכולה לנשות לברר עם את יכולה ליצור איתה קשר כי אני לא הייתי מצליחה לעשות את זה היו לי רגשות אשמה בכול אופן תבררי עם יש שם חשבונייה או משהו בכול מקרה תנסי למצוא אותה.......

כמו שפיה אמרה...

את יכולה ללכת לאיפה שהילדה הזאת ירדה ולנסות אולי תראי אותה ב"טעות" ואז תוכלי להביא לה את הבגדים שלה...אני מבטיחה לך שיצא לך מזה הרבה ואולי אפילו היא תביא לך איזה בגד כמתנה ותודה על זה שחיפשת אותה רק כדי להביא לה תבגדים שלה
ואז אני בטוחה שתרגישי יותר טוב לקבל אותם

סתיו מם

New member
לדעתי../images/Emo24.gif

תלכי או תתקשרי לתחנת מוניות. תמיש כששוכחים במנית משהו מתקשרים לתחנה, ושואלים אם הנהג מצא. לדעתי הנהג היה לא בסדר כשאמר לך לקחת
... תבררי אם מישהי התקשרה בקשר לבגדים. אם כן - תעשי מעזה טוב (מצויין!
) ותחזירי לה את הבגדים. ואם היא לא התקשרה - הבגדים שלך.

למעלה