שמעו איזה קטע..

שמעו איזה קטע..

בת דודה שלי,(בגילי בערך) מתקשרת אתמול אלי.. (כל כמה זמן אנחנו חייבים איזו שיחה של שעתיים לפחות..!!) מקשקשים על כל נושא שבעולם,גברים,בילויים,קישקושים בקיצור.. ואז הגענו לנושא האיידס,אמרה לי שהיתה תקופה שהיתה בחרדות שנדבקה,ושהיתה קוראת המון על הנושא..ואנחנו נכנסים עוד ועוד לשיחה על איידס ומה היה אם אחד מאיתנו היה נדבק..וכאלה..פתאום היא אומרת לי יש בתפוז פורום של אנשים שחיים עם איידס,ושהיא נכנסת מידי פעם, וקוראת תגובות אבל לא לוקחת חלק פעיל.. אומרת לי תכנס תראה,ממש מעניין..!! אז אמרתי לה,עזבי אותי,לא מספיק לי הצרות שלי? אני אלך לקרוא "סרטים" של אחרים..?? אין לי כוח.. ושחוץ מזה,אני בכלל לא נכנס לתפוז..!! חחחחחחח אם היא רק היתה יודעת...
נ.ב יש מצב שעכשיו היא תדע שזה אני,אבל לא ממש מזיז לי..חחחח המון בריאות לכולכם..!! (גם לך פוזפי
)

pozpaz

New member
../images/Emo13.gif

מעניין למה היא נכנסת לפה וקוראת את מה שיש כאן... אם היא לא נשאית בעצמה - מה יש לה לחפש כאן? וגם אם היא יודעת עכשיו....אז מה ! זה לא משנה את מי שאתה - זה לא משנה את מה שאתה! המון בריאות ורק אושר!!!!

גבר שקט

New member
תספר לה שיש מפגש נשאים אחת לשבועיים...

... ושתפנה אליי להצטרפות.

גבר שקט- שמע,זרקת רעיון..../images/Emo9.gif

נהדר..!! אבל זה יקרה מיד אחרי שאני אספר לה שאני נשא בעצמי !! וזה לא מה שנראה שיקרה בזמן הקרוב לפחות.. אבל אני אמסור לה שהיית נחמד,והצעת שתצטרף... חחח (אע"פ שנראה לי שהיא כבר די מעודכנת..!!)

gabbi2007

New member
תגובה

עכשיו היא בטוח יודעת עליך,ותצפה להפתעות חמוד

play boy5

New member
אני מכיר את יריבון החזק ../images/Emo13.gif

אז מה שתדע אולי היא תהיה קרובה אלך עוד יותר ותהיה הידידה הכי טובה שלך ... מאחל לך רק בריאות ואושר יריבון האחד

play boy5 החמוד..../images/Emo13.gif

תודה לך נשמה..!! גם אני מאחל לך את כל הבריאות שבעולם..!! ולך גבי,אני אומר, ממש (אבל ממש) לא מזיז לי שהיא תגלה..!! (ואולי בעצם רציתי שהיא תגלה,חשבת על זה..??
) שבוע טוב לכולם.!!

למעלה