שמעו איזה מקרה

שמעו איזה מקרה

חבר שלי אומר לי "ספי עוד 4 ימים נגמד לי המלווה אתה רוצה שנעשה עכשיו סיבוב ? אני אומר יאלה בוא סבבה . אבל איפה שאני גר יש רחובות חד סיטריים ובלאגנים אז קבעתי איתו במגרש חניה 20 מטרמהבית שלי . אני מגיע למגרש רואה רק מכונית אחת אמרתי זה בטח הוא . אני מתקרב לא רואה אפחד באוטו אבל האור דולק אז אמרתי הוא בטח משחק אם האמפי3 . אני נכנס לאוטו ואומר מה המצב אחי? אחרי כמה שניות אני די קולט שהתבלבלתי ברכב ומישהו צועק לי סוטה וקם מאיזה אחת (לא ממש כוסית אבל די שווה) . בסוף מרוב בושה כמעט מתתי ופתאום נכנס חבר שלי למגרש ברחתי מהרכב של הזוג , ועליתי לאוטו שלו. איזה מזל יש לי כמעט שכחתי שם את הארנק. ואני מתנצל מראש אם הפרעתי למישהו מהפורום . (אח"כ עברתי שם והם לא היו9

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גם לי קרה פעם שאיזה מכונית עצרה ליידי ופתאום אני קולטת אחד נוהג מקדימה ואיזה שניים במושב האחורי מזדיינים וההוא שנוהג מסתכל עליי ומחייך.. או שכשאני ומישל היינו בתל אביב אנחנו עוברות ליד איזה רכב, אנחנו קולטות זוג דיי מבוגר יושבים ומתנשקים ואני קולטת את היד שלה בתוך המכנסיים שלו.. חחח איזה מצחיק זה היה סתם ככה באמצע הטיילת מול מסעדת יוטבתה

MaD-d0g

New member
שיזהר... זה שלילה....

וקראתי שחברות הביטוח אומרות שיכול להיות שהם יתנערו מתביעות במקרה שמישהו שלא נגמר לו המלווה ינהג

בגלל זה חזרנו מהר

הפחדתי אותו שאמרתי לו שישללו לו לשנתים . ואיך שהוא נוהג זה יהיה טובה לסביבה . איך הוא עבר טסט ראשון אלוהים יודע. חצי דרך הוא נסע עם אמברקס עד ששאלתי אותו זה לא האור של הרמברקס?

למעלה