שמעון

שמעון

כולנו הבנו שאתה דיי סנוב ... אז תיראה...רק את כל התלונות שלך לגביי אחרי ממליץ לך לשמור את זה לעצמך ... ולהתעסק יותר בבעיות שלך ... אולי תתלונן לבעיות של עצמך .. ככה יהיה יותר טוב לכולם ככה אתה תידע איך לפתור את הבעיות שלך וגם לא תציק לאחרים עם העקיצות המעצבנות שלך ... זה פורום שמעון .. כלומר חופש ביטוי ומה שאחרים עושים ... זה לא עיניינך ... אם בא להם לרשום בלי לעשות תגובה ... אתה בטח לא תציק להם עם זה... אז תעזוב את כולם בשקט ותתעסק בבעיות של עצמך ...שנה טובה .

אין לי שום דבר נגדך או משהו

אתה אחלה בן אדם ... פשוט אתה מציק עם העקיצות האילו של כל מיני תלונות שיש לך .. ולהזכירך .. הפורום הזה הוא פורום שוחרים ... כלומר כל הדברים שכלולים בשוחר בפרט ובקרב השוחרים בכלל.. הוא רצוי לכתיבה בפורום אז אם בן אדם בא לו לרשום משהו ...כל דבר....כל עוד הוא בתוך המסגרת. בוא ניראה עם על כל נושא או כל הודעה שהיא שאתה תירשום אני יציק לך וירשום לך כמה זה מציק לי וכמה שזה מעצבן או משהו כזה . ניראה אז איך תגיב ... תניח לאנשים במנוחה בן אדם !

אהה ועוד משהו קטן

תפסיק לזיין תשכל עם ה"לשרשר" או לשרש או שמה שזה לא יהיה זה מציק ,רק אתה אומר את זה ואנשים חושבים שאתה אידיוט סלח לי על הביטוי דבר בשפה שאנשים מבינים...להוסיף ... או משהו כזה ...מזה עוד הפעם לשרש.. אני מנסה לדבר...פיתאום אתה מציק לי עם ה"תילמד לשרש"זה ניראה כיאילו אתה יושב על הפורום כל היום עושה רענן כל דקה.. ומחכה שאני ירשום הודעה כדי שתציק לי שוב ... GET A LIFE !!

pure_as_fire

New member
כולם אומרים לך לשרשר

והדבר האחרון ששמעון הוא, זה סנוב והוא איתי בכיתה ככה שאני יודע

למעלה