שמעון פרס

שירר ר

New member
שמעון פרס

מדהים שלאיש עתיר וענק שכזה, לא יורדים על הברכיים ומבקשים בכבוד וייקר שיקח את התפקיד הנורא של שיקום המפלגה ממצבה הנואש.

surfEU

New member
../images/Emo45.gif צודק

אני כבר לא בטוח שיש מה להציל

Moledet972

New member
פרס הכי מתאים לכם

(ולא לשכוח שאת פרס יירש עפ"י ה"דיל" לא אחר מפואד בן אליעזר).

יוֹאב

New member
הנה דוגמה

לדמגוג ימני, שלוקח כותרת חדשותית שלא מתיימרת להיות עובדתית אלא סברה, והפך אותה לעובדה מוגמרת על מנת להיעזר בה בקרב מוחות עלוב נגד שמאלנים. אם אין לך מה להגיד - אל תגיד. עדיף לכולנו. ולענייננו, פרס הוא היחיד שיכול וצריך להוביל את המפלגה בשנה הקרובה, אולם אם ייכנס לממשלת אחדות שוב, זו תהיה טעות חייו וחיינו

Butter Boy

New member
שמעון פרס

עם כל הכבוד לשמעון פרס, אני חושב שאחרי כל כך הרבה שנים (כושלות, בעיקר )בראשותו חייב פרס ללכת הביתה ולפנות מקום לטובת הנהגה צעירה ורעננה של המפלגה, שאני מקווה שתוכל להביא את המפלגה לנצחון בבחירות הבאות. עוד בעיה שיש לי עם פרס היא שהוא ידוע כתומך בממשלת שיתוק לאומית (ממשלת "אחדות" לאומית), מה שרע הן לישראל והן למפלגת העבודה.

surfEU

New member
פרס לא נכשל במבחן המעשי

יש להבדיל אצל פרס בין הכשלון האלקטורלי (בבחירות) לבין התוצאות המעשיות. במבחן המציאות לדעתי הוא מעולם לא נכשל, נהפוך הוא, הוא אדם שתמיד ראה כמה צעדים קדימה ולדעתי דברים שעשה ובנה עוד ילמדו בדפי ההיסטוריה, כיום אין אדם מנוסה ממנו שיכול להרים ולבנות את הריסות מפלגת העבודה. לגבי הבחירות הבאות, פרס כבר הצהיר שהוא לא יתמודד (וחבל, לדעתי הציבור מעריך את פרס היום יותר מאי פעם ולא רק בסקרים, נקווה רק שיקום מנהיג חדש לשמאל שגם הציבור יכבד)

זה דווקא נורא ברור..

כל עקומי המפלגה, רואים עצמם היורשים, המשקמים ובעיקר ראש הממשלה הבא במדינת ישראל. עצוב מאוד לראות היום כי בראש המפלגה אין שמות רציניים, איציק, רמון, בורג, פואד, מצנע...ועוד היד נטויה, אלה לא מנהיגים עם כל הכבוד. וילנאי- נראה מבטיח, אבל כל אלו שנראו מבטיחים ועלו מהר הפילו את המפלגות לתהומות עמוקים יותר. כך שלא נותר לי אלא לבשר את בשורת איוב.

pikov

New member
זה האיש גאוות המפלגה וחרפתה

גאוות המפלגה, כי הוא איש שתרם רבות למדינה. עיקר תרומתו אגב היא התוכנית הכלכלית של שנת 1985 (במסגרת ממשלת אחדות) שהעביר יחד עם מודעי. חרפת המפלגה, כי אין אף אחד כיום במפלגת העבודה שאפשר לומר עליו שהוא "מנהיג".

למעלה