שמעון עשור..תפרגן

בת40

New member
שמעון עשור..תפרגן

כמה חבל..שקשה לך לפרגן לקולגות..ובלי לשים לב פוגע גם בעצמך..יש מזגנים בגבעת ברנר ובמרתון..ביום שישי 9.9..למורת רוחך..יהיה צינון נוסף..אגב..אתה מוזמן לבוא ולהנות..נשמח לראותך בין הרוקדים.

בת40 - אני נגד הפצת שקרים

אחד הכותבים ציין שסוף סוף הותקנו בגבעת ברנר מזגנים ויש עכשיו מזגנים. בתגובה עניתי, שאני מרקיד שם כבר כ 10 שנים ולא זכור לי שחל שינוי במצב המזגנים ולא ידוע לי על מזגנים חדשים שהותקנו. במקום לתקוף את מפיץ הידיעה השקרית, את מעדיפה לתקוף את מי שמוסר את ידיעת האמת. אם יש משהוא שאני לא מוכן לסבול אותו, הרי זה הולכת שולל של ציבור הרוקדים. אפשר למשוך את הרוקדים למרתון בכל מיני דרכים, כולן לגיטימיות ומקובלות, הפצת דבר שקר הוא בעיני לא דרך מקובלת. אני מאחל הצלחה מכל הלב לרפי זיו במרתון שיהיה ביום שישי בגבעת ברנר.

משהא

New member
בת40 ושמעון עשור שניכם צודקים

העובדות :- 1. בגבעת ברנר באום הספורט יש מזגנים. אם אני לא טועה - 14 יחידות. 2. לא התקינו בגבעת ברנר מזגנים חדשים. 3. באולם הספורט בגבעת ברנר חם בקיץ כי עצמת המזגנים נמוכה ולא תורמת הרבה לקירור האולם. יש מאוררים חזקים והקירור מורגש קלות בלבד. תביאו חולצות להחלפה ומגבות. 4. אם לא מתכונים לשנות את המצב עד יום שישי אז מי שמזמין לאולם ממוזג מטעה את הציבור. זה כמו שהמזמין היה מודיע שלרשות הרוקדים שתיה, מיץ אשכוליות, והיו על השולחן עשרה בקבוקים לקהל של מאות. 5. ליענקלה זיו ולכל מי שאוהב לרקוד אני מאחל הצלחה. אני הולך לברנר רק בחורף, ולא קבוע, אבל השתתפתי בערב הרקדה מקסים של שמעון מרדכי ביום ראשון לפני שבועיים. הזעתי כמו סוס, היה לי חם, עברו במוחי זיכרונות מהימים של פעם, אבל חזרתי הביתה עייף ומרוצה עד מאד. אז כל אחד עם האמת שלו ירקוד ויהנה.

אליק 31

New member
אין מזגנים בג. ברנר ושמעון צודק.

אמנם יש 14 מכשירים על הקירות מסביב לאולם, אך פעם הם היו מזגנים, היום הם מזגני "דמה", מלשון הדמייה. אנחנו שם רוקדים ומזיעים, ומתלוננים. למי שיש קשרים עם מועצת גבעת ברנר ( לא הקיבוץ!), היה נחמד מאד, אילו היה עושה משהו לטובת הכלל. זאת מועצה כפויית טובה, כנראה. היא גובה כספים, כי זה נעים לקבל כסף, אך אינה עומדת בקריטריונים של בעל בית הגון, אלא היא דומה לאותם בעלי בית שמשכירים מרתף מצחין ומקבלים שכר מלא. אחרי חודשים שבהם לא רקדנו כי שיפצו את הרצפה, נדהמנו לגלות כי לא הניחו רצפת פרקט אלא חזרו לרצפת הלינוליאום. אני כתבתי מכתב לראש העיר רחובות, בתקוה שרחובות תקים אולם עם רצפת פרקט, והתרעתי על כי בכל רחובות אין ולא אולם אחד עם רצפת פרקט, את המכתב כתבתי אליו כחבר עורך דין. הוא אפילו לא ענה לי. אליק.

rak dan

New member
31, מזגנים, סטפאני, עו"ד, פרקט, ? ?

אליק אחרי שזכית במקום של כבוד, כבר התבלבלת לגמרי. הכעס הוא יועץ רע ! מה גם שכעסך מוצדק, אבל אולי תסביר מעט את כוונותיך דב אורבך קורא לזה להתמקד. 1. רפי זיו מוליך שולל את הפראירים שמתחלפים ועפ"י תחזית מזג האויר ליום שישי הם יאכלו אותה . בשבועות האחרונים המקום היה ממש סיוט ! ! ! .אליק בסעיף 1 ניסיתי לעזור. 2. אני מאוד מקוה שהמחיר למרתון הוא לפחות 30 ש"ח ,כך שלא סתם יאכלו אותה, אלא יאכלו בגדול. נא ראה ערך הכפר-הירוק, ממתי תנאים לרוקדים זו פונקציה ? 3. לא מבין, גבעת ברנר, רחובות, מזגנים, עורך דין, ריצפת פרקט. תגיד אתה באמת אסטרונאוט, מצאת עם מי להתכתב שוקי פורר? הוא הרי לא מסוגל לפנות את הזבל ולסתום את הבורות בכבישים, והעיר הזאת על הפנים. כנראה שבאמת משעמם לך בזמן האחרון. 4. אחת קטנה לסיום, מקוה שרויטל לא תשים לב ותקנא. תגיד רק ביננו, סטפאני זו הבלונדה ?

סטפאני 1

New member
רק דן

גם אני תומכת בדעתך שאין למי לפנות בעיר רחובות. מוצדקת טענתך שזו עיר ממש נוראה לא כמו שהיתה פעם. פנייה לראש העיר למזגנים לא תיענה וחבל בכלל על לחשוב להתאמץ לפנות למר שוקי פורר מכובדנו. ובקשר לפיסקה 4 ראיתי שהכינוי שלי צץ פתאום מעל גבי הפורום הנכבד. | האהבה היא העוגן הקושר את האדם לחייו

אליק 31

New member
ידידי רק דן, אפילו סטפני לא התייחסה

לסקרנות שלך על הזהות - אז הזהות היא סוד כמוס בין סטפני וביני. אשר לשאר, נראה לי כי הבינות יפה את כל המכלול הקשור לגבעת ברנר. דבר אחד אוסיף: אין לי כל כוונה לפגוע במוניטין של רפי זיו או של האולם בגבעת ברנר. עובדה שאני רוקד שם למרות החום ולמרות הרצפה.

rak dan

New member
אלק עם או בלי יוד ?

ממוש ! לפחות תכבד את ה"אלף", האות הראשונה באלף בית העברית, וכמובן שאת שמה של המקסימה! פעמיים סטפני זו כבר לא טעות דפוס. ובמיוחד בשבילך ס ט פ א נ י. בפעם השלישית תזמין לה גלידה.

בגבעת ברנר אין מזגנים

על אף חילופי המהלומות המילוליות בין הרקדן ואליק 31, קיימת עובדה ברורה אחת: האולם בגבעת ברנר (בית קרומהולץ, שייך למועצה האיזורית ברנר) איננו ממוזג. ההיפך הוא הנכון, האולם חם מאד ונדרשת סוללה של ארבעה מאווררי שטח ענקיים לאוורר את חלל האולם. בנוסף הרצפה מאד בעייתית ולעיתים "שוברת ומעקמת" את רגלי הרוקדים אשר רגליהם נדבקות אליה. לפני כשנתיים הותקנו שם מזגנים המתאימים לדירות מגורים, לא לאולם בסדר גודל כזה. מי שמפרסם בפלאייר מהסוג שראיתי אתמול שמדובר באולם ממוזג, אינו דובר אמת.

למעלה