שמעון התחמן

שמעון התחמן ../images/Emo10.gif

(זה מצריך נושא חדש
) אין מילים אחרות, שמעון הוא התחמן הגדול ביותר שהמזהת היה יכול להנפיק אני כבר לא יכול להזכר בכל תחמוני הרייטינג שהוא עשה בכדי שהתכנית תמשיך ועכשיו זה- המהדורה המוקדמת!?!?!? כלומר, התוכנית נמשכת המווווווון זמן ו"המהדורה" רק מקצצת ממנה. מה זה אמור להביע!? שיהיה בעל עמוד שדרה ויתן טלויזיה כמו שצריך ולא טלוויזיה שמפרנסת את שמש!
מזל שיש את לימור בסביבה

PopPy

New member
פורג´!../images/Emo24.gif

המממ.. זה דווקא גימיק נחמד, ואם זה מאריך את התוכנית- למה לא?
בסה"כ מה שנשאר מה"מהדורה המוקדמת" עם הפסקת פרסומות באמצע זה 10 דקות בלחץ, אבל זה חביב ונותן טעם של עוד לקראת התוכנית עצמה

PopPy

New member
ארמ...../images/Emo85.gif

היתה גירסא חביבה של לימור לשיר הקטשופ, קטע מתוכנית על הרבנית קוק ששודרה בערוץ 3 שיש לי הרגשה שהם הולכים להתלבש עליה כל העונה (בהתרגשות ובקול ציפציף: "כפיים לקב"ה! כפיים לקב"ה! כפיים לקב"ה!"), לימור כבר התחילה עם זה ("כפיים למהדורה המוקדמת! כפיים לשמש! כפיים למהדורה המרכזית!"), ועוד כמה קטעים חביבים

mishmesh

New member
זה לא קשור לשמעון. הסבר מלא:

כפי שחלקכם יודעים (או לא), יום חמישי הוא היום החזק של ערוץ 10 (היורוליג והחוליה החלשה). קשת מנסים להלחם עד כמה שאפשר בערוץ 10, ולא רוצים לתת לו לקום, ולכן הם בנו תדמית חזקה של יום חמישי כיום שחייבים לצפות בו. מכיוון ששמש כבר שודרה פעמיים בערוץ בריזה, ולכן סביר להניח שהרבה אנשים כבר ראו אותה, החליטו לעשות בקשת מקפצת רייטינג לשמש-רק בישראל, כדי שגם מי שראה כבר שמש ימשיך לצפות בערוץ 2 ויראה עוד פעם שמש ואח"כ את המהדורה השניה. הם לא יכלו לעשות קודם רק בישראל ואח"כ שמש, מכיוון שהתוכנית ארוכה מדי, ואז הרבה אנשים יעברו לערוץ 10. כמובן שבקשת מכחישים את זה וטוענים שהם לא עושים את זה כדי להלחם בערוץ 10.

Snitch

New member
מניאקים ../images/Emo46.gif

יחי ערוץ 10!!! והכרבולות של מני פאר

כמו שכתבתי מקודם... ../images/Emo16.gif

המהדורה המוקדמת הייתה ממש ממש ממש בזבוז זמן רציני. הם היו צריכים לעשות בה כמו שכתוב במדריך של "ערוצי זהב דיגיטל", פארודיה על חדשות ואקטואליה. שמעוןל´ה התחמן- ההגדרה לחדשות ואקטואליה היא לא מה יהיה במהדורה המרכזית. אני מבין עם חצי דקה-דקה תקדישו למה שיהיה במהדורה המרכזית. אבל 20 דקות?!?!
ניר

למעלה