שמנתי...

bepositive80

New member
שמנתי...

3 שנים שמרתי על משקל נמוך, הייתי רזה בפעם הראשונה בחיים שלי. ובכל זאת - אף פעם לא הייתי שלמה עם הגוף שלי. גם הרגשתי שהאיסור לאכול פוגע בחיי החברה שלי ומכניס אותי לאיזשהו דיכאון. החלטתי שעד כאן. חזרתי לאכול יותר נורמלי ומאז עליתי כמעט 10 קילו. הבגדים כבר צמודים עלי וזה אומר שאני צריכה מלתחה חדשה. אני שוקלת אחרי החגים לחזור לדיאטה אבל גם כל כך לא בא לי עם הלופ הזה. כל החיים שלי הייתי בדיאטות ומאוד נמאס. רוצה להיות שלמה עם עצמי ולקבל את המצב הקיים באהבה. חג שמח!

אם לקחת נתיב

שבו בכדי לרזות ולשמור על המשקל שלך- אסור לך לאכול דברים מסוימים- אז עשית לא נכון. זו לא דרך נכונה לרזות ולא דרך נכונה לחיות. ובנינו, לחיות יותר חשוב מלרזות.
ומעבר לזה, 10 קילו זה לא סוף העולם.

אני מאמין שלכל אחד יש את המשקל הטבעי שלו

לא מאמין בצמיחה אין סופית או בהרזייה אין סופית
כמו שאת אומרת שאת רוצה לקבל את המצב שלך באהבה , תתחילי לקבל..
תתפלאי כמה יקבלו אותך באהבה - אם את תהיי הראשונה בזה

צריך לדעתי ללכת בין שני קווים שהמרחק בינהם סביר - ולא כמו לוליין על קו אחד שזה מצב שלא ממש מאפשר להנות מכל המסביב בחיים

Maldini Girl

New member
מצב באמת קשה.

יש לי שאלה אלייך, ונניח שתחליטי שמעכשיו את שומרת על המשקל החדש. עושה קצת ספורט, אוכלת פחות או יותר במידה, אבל בכמות כזאת שמאפשרת לך לפעמים גם קצת להתפרע ולאכול מה שבא לך, ולא כל הזמן להרגיש שאסור לך לאכול.
תחליפי מלתחה למלתחה חדשה שמתאימה ומחמיאה לך ו...תרגישי טוב עם עצמך כמו שלא הרגשת אף פעם קודם. האם זה מצב אפשרי מבחינתך?

אני רוצה להגיד לך שכשהתחילו הפרעות האכילה שלי שקלתי איפושהו באזור ה57-62 על 1.62. כלומר, הייתי בין משקל תקין לחלוטין ל"מעט גבולי" אבל שנאתי את איך שאני נראית. הייתי הולכת עם בגדים שגדולים עליי בהרבה, העיקר שאף אחד לא יראה את הגוף שלי.
היום, עם בערך 20 קילו יותר, אני מתה על איך שאני נראית. ופעם ראשונה בחיים שלי הצלחתי להתאים לעצמי מלתחה שיושבת עליי מדהים ואני מרגישה הכי יפה בעולם.
אם הייתי רוצה לרדת במשקל? כן, אני מניחה שהייתי שמחה. אבל אפילו לשמור על המשקל הנוכחי יעשה לי טוב כי אני מרגישה בו כ"כ יפה.

bepositive80

New member
תיארת בדיוק מה שאני עושה...

אני כבר חצי שנה שמרשה לעצמי לאכול הכל אבל במידה. אני גם כל יום בחדר כושר( כבר 3 שנים ). גם כשעליתי וגם כשירדתי במשקל לא הייתי שלמה עם עצמי. תמיד משהו אחר הפריע לי. נמאס כבר מדיאטות וחישובים אינסופיים מה נכנס לי לפה.

Maldini Girl

New member
אני כל כך מבינה.

להתחיל לאהוב ולהשלים עם מי שאת ובעיקר הגוף שלנו זה כל כך קשה. אין לי מושג איך אני הצלחתי.

כאילו מה

זה לא פלא דיאטות לא מטפלות בנפש האדם. גם אכילה מופרזת לא מטפלת בנפש האדם. במקום לעשות יו יו ולהיות מוטרדת מדיאטות ומשקל, תפני משאבים לאן שצריך, זה פנימה, אחרת לא תמצאי מנוח אלא בעוד הרבה זמן.

אתמול ראיתי את מה שכתבת

ואמרתי לחבר שלי....
ממי...תעשה לי טובה
אם אי פעם אשקול 80 קג חלילה ואדבר על עצמי ככה...תחנוק אותי עם שקית ניילון,כי אבדה כל תקווה...

אני תמיד חושבת על נשים כאלו

שעצם הלחץ שלהן לגבי המשקל הוא עונש מספיק, וביום שהן ילמדו לשחרר את הפחד שלהן מפני השמנה הן יגלו חיים הרבה יותר טובים.

למעלה