שמנים.

Emc2

New member
רציני?

ראית אבל את השחור שלה? צריך גודל לחסות את החור... ציקה אמר שיש לו אולי כיוון לגמדי גינה מרומניה....

סופגניות!

עוד פחות משבוע
(
) ובנתיים
איקונים זה מבדר

kit k@t

New member
אתמול היה משעשע...

אני ואמא ניסינו להכין סופגניות. יצא מאד מוצלח! שרוף מבחוץ ולא עשוי מבפנים... יאמי קאט

WinteRain

New member
בוודאי!!

חנוכה.. גרר אני חושבת שלשם שינוי אני אדליק נרות השנה!!!! וכמובן שהעניין כולל סופגניות ולביבות... ארר במיוחד הלביבות של אמא שלי!!! איי החיים בארץ.. לא דיאטטיים בכלללל!!!

eynav br

New member
חחח קניתי נרות אבל אין חנוכייה

לפני שנה הייתי בארץ בחנוכה, עכשיו אני נוחתת שם ביום האחרון של חנוכה.. קניתי היום נרות אבל אין חנוכייה אז ניראה נסדר משהו...אם בכלל נדליק..

מישהו ניסה אי פעם לשיר

מעוז צור, ומי ימלל - בסקייפ? זה לא עבד מי יודע מה, מחר נשתפר, והודעתי להם גם לחבר את הוובקאם =)

MissCunningham

New member
עם המשפחה בארץ? LOL

זה מה שאודיש והמשפוחה עשו בפסח, עם המשפחה בארץ. היה כזה מצחיק, אני נכנסתי לחדר מחשב כי כל הנורווגים הזקנים שיעממו אותי וקראתי לאודליה לבוא, ופיטפטנו קצת מול המחשב, עד שמישהו מהמשפחה שלה בארץ בא למחשב והתנתק מאיתנו כי עשינו רעש והפרענו להם באמצע הסדר

Psychodish

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא יפה לגלות סודות משפחה. היה דיי משעשע לא? במיוחד שאמא שלי שרה לבד את שירי החג אחרי סגירת הסקייפי אז זה לא היה יפה כי אנחנו כבר לא זוכרים את המילים.... אל תשאלי מה היה בחנוכה בנר הראשון...חחחחחחחח תומר בירך או איך שלא תקראו לזה בזמן שאמא שלי שרה את הברכה ..חחחחחחחחחחחחחח חמודה. הדוד הנורבגי שלי, אשתו, חבר שלי וחבר של אחותי היו אורחים...ואני התאפקתי שלא לצחוק כי היה להם מבט של "וואט דה....." אבל פסח היה שולט! מי לאזעזל משאיר את הסקייפ שלו פתוח בפסח כדי לשמוע שירי חג במבטא מרוקאי????

MissCunningham

New member
לא שבליל הסדר לא היו מבטים כאלה

עם כל הפנסיונרים הנורווגים שההורים שלך הזמינו והחשדות שלהם לגבי המאכלים. 'יש לזה ריח וצורה של דג' הזקנה תוהה אם כדאי לה לטעום. 'מממ גם מרקם של דג, מה זה?' אבא שלך - 'זה דג!' הזקנה: 'אממ בטוח? אף פעם לא טעמתי משהו דומה, האם השתמשתם בבצל ירוק בבישול הדג?' וואווווו איזה שיחות היו להם באמצע ההגדה, שיהיו בריאים!!! ואני ממש מתגעגעת למשפחה שלך!

Psychodish

New member
למשפחה או לאוכל? חחחחחחח

סתם, גם הם מתגעגעים אלייך....וגם אני גם אלייך וגם אליהם....ולאוכל חחח

למעלה