שמנים! מחר. עזריאלי. 13:00. מפגש פורום בלינק. כולם באים, שמעתם?! איפה בדיוק ניפגש?.....
R rotemgirl New member 28/8/05 #1 שמנים! מחר. עזריאלי. 13:00. מפגש פורום בלינק. כולם באים, שמעתם?! איפה בדיוק ניפגש?.....
L L i v i New member 29/8/05 #2 נפגשים בטוואר רקורדס.... ורק שתידעו שבגללכם אני לא אעשה מחר בייביסיטר וארוויח 60 ש"ח או משהו כזה.... קיצר , דיר באלק! תגיעו.... חחחחח.... בסוף כולם יבואו חוץ ממני.....סתם , סתם - ומי מביא מצלמה בסוף???
נפגשים בטוואר רקורדס.... ורק שתידעו שבגללכם אני לא אעשה מחר בייביסיטר וארוויח 60 ש"ח או משהו כזה.... קיצר , דיר באלק! תגיעו.... חחחחח.... בסוף כולם יבואו חוץ ממני.....סתם , סתם - ומי מביא מצלמה בסוף???
M M i c h e l l e B New member 29/8/05 #6 חחחחחחח אבל איך נזהה אחד את השני? פדיחות כזה אני באה לאחד שואלת אותו אם הוא מפורום בלינק, והוא עושה לי לא. אממממממ.. מה נעשה?
חחחחחחח אבל איך נזהה אחד את השני? פדיחות כזה אני באה לאחד שואלת אותו אם הוא מפורום בלינק, והוא עושה לי לא. אממממממ.. מה נעשה?
R rotemgirl New member 29/8/05 #7 תחפשי אנשים שמנים. סתם.. לא יודעת, אממממ יהיה טוב. בגלל זה אני מציעה להיפגש בקיר הפיות שליד הטאוור רקורדס ולא ב-תוך טאוור רקורדס.
תחפשי אנשים שמנים. סתם.. לא יודעת, אממממ יהיה טוב. בגלל זה אני מציעה להיפגש בקיר הפיות שליד הטאוור רקורדס ולא ב-תוך טאוור רקורדס.
R rotemgirl New member 29/8/05 #11 הסבר אמממ זה בדיוק מחוץ לחנות של טאוור רקורדס... קיר שמצויירות עליו פיות, את תראי את זה.
S Sk8erJS New member 29/8/05 #12 שמישו יכין שלט גדול שרשום עליו בלינ ק ואולי אני יבוא עם חולצה של בלינק