שמנים לקרם פנים

../images/Emo140.gifאישה של וניל,,מתכון לקרם פנים

לעור מבוגר רגיל ל-100 מ"ל קרם בסיס *שמן אתרי פלמה רוזה 6 טיפות השמן אנטי בקטריאלי,מרגיג את העור יעיל בתערובות לטיפולי עור מבוגר לבלאי מהיר,קמטים וזהומי עור. *שמן אתרי גרניום-4 טיפות שמן הגרניום מגביר את לחות העור,יעיל לעור מכווץ-קל מחטא ומטפל בעור מודלק מגורה ומגביר טונוס העור. *שמן אתרי לבונה-6 טיפות שמן לבונה מחדש תאי עור ,ויעיל לכל סוגי העור מומלץ לאחר גיל 35 ש"לשלבו בתערובות. *שמן אתרי מרווה בהירה-6 טיפות מרגיע עור ,טוב לשלבו בתערובת מתאים גם לקרם לעור עדין במיוחד. לערבב את כל השמנים האתריים יחד. **להוסיף שמן צמחי רוז-היפ 1%-2% מהתערובת או שמן צמחי נר-לילה עד 2% מהתערובת שמן רוז-היפ הינו שמן מפקעות ורדים מכיל כמות גדולה של ויטמין סי. **שמן צמחי נר לילה-השמן מעולה לעור ,מגביר לחות מעורר ייצור תאים חדשים בעור, מוסיף לעור רכות והזנה מכיל ויטמין e. להערבב הכל יחד עם קרם בסיס. יום מבורך.

שאלת הבהרה...

לגבי המרווה הבהירה, יש לי מרווה רפואית האם לכך הכוונה? תודה רבה על המתכון ! :)

../images/Emo140.gifאישה של וניל,לא מרווה רפואית

שמן אתרי מרווה בהירה- מרווה מרושתת-clary-sage להימנע משימוש בזמן הריון יותר בטוח לשימוש,מרגיע גופנפש עד למצבי אופוריה ארוטי במהותו, יעיל למצבי פאניקה,דיכאון לאחר לידה,פרנוייה,פחד,וכ"ו. שמן אתרי מרווה רפואית-sage להימנע משימוש נשים הרות,לחולי אפילפסיה,במקרי לחץ דם גבוה, להימנע משימוש לילדים מתחת לגיל 5 שנים. שמן עוצמתי,מקל על אקזמה,פצעים ועקיצות. ממריץ רב עוצמה,מחזק את מערכות הגוף,מעורר הורמונלי,משקם ומחדש לאחר פציעות וניתוחים,מחטא ומטהר,לשימוש מקצועי. המשך יום טוב.

ועוד שאלה..

במקום מרווה בהירה איזו תמצית אני יכולה לשים בקרם פנים? תודה רבה על הסבלנות ועל התשובות המהירות:)

../images/Emo24.gifאפשרי ,במקום מרווה בהירה

**שמן אתרי פטצו"לי-מאחה רקמות מרגיע עור, טוב לאקנה,זיהומים בעור סבוראה ואקזמות. **או שמן אתרי בנזואין-השמן מופק משרף,מחמם ומרגיע ומעורר במקביל מנקה את העור,ונותן הרגשת גמישות,יעיל לעור יבש מבוגר וסדוק. השמן משמר תערובות מומלץ להוסיפו בכל תערובת,שמן מאוד סמיך **או שמן אתרי וטיבר-עיקר השימוש בשמן בשל יכולתו לחדש רקמות,יעיל לעור שנוטה לקמטים עשיר בתרכובות דומות לאסטרוגן. **שמן אתרי נרולי מעולה,אך הינו פוטוטוקסין,וגם שמן אתרי יקר-יעיל לטיפול בעור יבש סדוק,ומחדש תאים.

למעלה