שמנים להריון??

אור כ1

New member
שמנים להריון??

שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת איזה שמנים אפשר למרוח על העור,?(שיש להם ריח נורמלי) עם איזה אפשר לשכשך באמבטיה? ואילו אפשר להוסיף למבער? לנשים בהריון כמובן.......תודה רבה

Negyot

New member
שמנים והריון

שלום אור לגבי שמנים אתריים והריון - ראשית, אין להשתמש בשמנים אתריים בשלושת חודשי ההריון הראשונים. שנית, יש שמנים שמותרים בהריון ויכולים לעשות לך רק טוב, אבל צריך לדעת למהול אותם. יש הרבה שמנים שאסורים ויכולים אף לגרום לנזק. יש על זה הרבה חומר ברשת (אני מצרפת לך פה מאמר אחד לדוגמה), גם כאן בפורום היו על כך דיונים לא מעטים (תוכלי למצוא אותם בחיפוש), אבל גם בנושא זה, הדעות די חלוקות ויש המחמירים יותר והמחמירים פחות. אני ממליצה לך להתייעץ עם ארומתרפיסט מוסמך, כדי להתאים לך משהו עם "ריח נורמלי" ופעילות שתעשה לך טוב ולא להפך. מטפל טוב בארומתרפיה יוכל להתאים לך תערובת שמנים לאמבטיה, ולסימני המתיחה (שהלוואי שלא יגיעו, אמן), ולפינוק הגוף וללידה ולמה שלא צריך. שיעבור לך בקלות ובמהרה וגמר חתימה טובה...

misty10

New member
לא מדויק

אישה שלא עברה טיפול בשמנים לפני הריון, רצוי שלא תתחיל לטפל בשמנים. אישה בהריון, שעברה טרם ההריון טיפול בשמנים, יכולה בהחלט להמשיך לטפל בעצמה בשמנים, אולם!!!!! יש שמנים שאסור לנשים בהריון. (לפי המורה שלי: חיים שלוס).

Negyot

New member
נו, שוין

בדיוק בגלל זה אמרתי לפנות למטפל מוסמך!!! מטפל טוב, שלמד אצל מי שלמד, ידע לשאול את השאלות הנכונות ולפי זה לתת חומרים טיפוליים, שלפעמים יכללו רק שמנים צמחיים ולפעמים יכללו גם שמנים ארומטיים. אין כאן שחור ולבן, לא לפי חיים שלוס ולא לפי כל מורה אחר... רק בריאות...

כאן נמחקה הודעה ../images/Emo128.gif

אני מזהירה , בפורום זה לא מייעצים ללקיחה פנימית בשום דרך או צורה. אני מבינה שיש כאן רצון עז לעזור אך יש להבין כי גם אנשים שאינם מטפלים בפורום הזה והם יכולים לפרש את ההודעות בצורה אחרת ולא מוסמכת. או לחלופין לעשות נזק במיוחד כאשר מדובר בנשים בהריון!!!! אנא ממכם שקלו את ההודעות שלכם. תודה, וגמר חתימה טובה:)

../images/Emo207.gif חימר ירוק -בתקופת הריון

שלום האם חימר ירוק שימוש כמסיכת פנים מתאים בתקופה זו? ובכלל איך כדאי להתאים מוצרים קוסמטיים ? למה לשים לב תודה

כן חימר ירוק מותר בהריון

אבל ללא שמנים אתריים. לגבי מוצרים קוסמטיים על מה בדיוק את מדברת כדי שאוכל לתת הכוונה יותר מדוייקת.?

לדוגמא

הכוונה שלי :חימר ירוק גולמי (האבקה) לשימוש כמסכה. קרם לחות? קרם גוף? (לטיפול בסימני המתיחה העתידיים) האם ככלל מוצרים המיועדים לתינוקות הם מתאימים יותר? תודה

תשובות:

החימר יכול לשמש כמסכה אין לו תופעות לוואי. לגבי כל הקרמים ודומיו כמובן שהגרסאות לילדים ולתינוקות הם עדיפים פי כמה וכמה.. מה גם שישנם מוצרים טבעיים להריון בהם אני דוגלת ומאמינה הרבה יותר מאשר מוצרים על בסיס נפט. ניתן למצוא אותם בחנויות המתעסקים עם הריון או בחנויות טבע למינהם. כיום יש מבחר עצום ורק צריך לבחור... גם בבתי מרחקת ישנם כל מיני גרסאות טבעיות.. בהצלחה.

shmoo

New member
עוד ../images/Emo207.gif שמנים בזמן הריון

אני בחודש רביעי, ועד עכשיו ללא מודעות לעניין הבעייתיות בשימוש בשמנים אתרים. אני נוהגת להשתמש מידי פעם בשמן גוף (במקום קרם גוף) על בסיס שמן שקדים ונבט חיטה עם שמן אתרי של לבנדר ולימון או עם וניל ותפוז. (שמנים שנקנים מוכנים, של פיור אוייל ושל סבתא ג'מילה בהתאמה). עד כה הכל בסדר, אולם מרגע שגיליתי שיכולה להיות בעיה, בשבועות האחרונים, הפסקתי להשתמש (ועכשיו גיליתי אתכם, אז החלטתי לשאול) האם יכולה להיות בעיה באם אמשיך להשתמש בשמנים הנ"ל (כל אחד מהם בפני עצמו)? תודה!

תשובות:

יש להפסיק לחלוטין את השימוש בשמן עם הלימון. ללימון תכונה מכווצת והיא אסורה בתחלית האיסור בהריון. וניל ותפוז בסדר גמור ואין מניעה.

למעלה