שמנים טיפוליים.

נופשת

New member
שמנים טיפוליים.

מישהו יודע אולי איזה שמנים מומלצים לילדים עם הפרעות קשב? ואילו שמנים מומלצים להרגעה לאמהות שלהם?

שמנים והפרעות קשב

נופשת היי הינך מטפלת מוסמכת - דלגי על שורות אלו.. אקדים ואומר שטיפול בשמנים שונה בתכלית מסתם מאסז´ עם שמנים. הייתי ממליצה מאוד לגשת למטפל מוסמך בארומתפיה כיוון שיש כל מיני פרמטרים שאני לא יכולה להביא כאן בחשבון ( כמו סוג השמנים, הראקציה על הילד, וכד). אני משחקת לרב עם מס´ שמנים בהתאם לאבחנה שעשיתי והשמנים הם BERGAMOT - משחרר ומרגיע BLUE KAMOMIL - לעקשנות, כעס, פחד, ואיבוד שליטה - מתאים במיוחד לילדים GRAPEFRUIT - מפיג כעסים ותסכול MANDARINE RED - מרגיעה משחררת מתחים מאזנת מאוד. השמנים הבאים מתאימים גם לילד וגם לאם LAVENDER - מרגיעה ומקלה על ביטוי עצמי ORANGE -מעניקה אופטימיות ומשפרת כושר הסתגלות NEROLI - טובה לייאוש ותסכול , מחזקת אמונה - חובה בפורמולה לאם LEMON - מרעננת ומסלקת פחדים. ניתן לשחק עם הפורמולות עד להגעה לפורמולה האפקטיבית. מצרפת מאמר על הפרעות קשב והיפראקטיביות לשימושך

מיכל153

New member
היי יעל .אני חושבת שהיא שואלת בקשר

אליי. זוכרת אותי מ להיות הורים ו/או הפרעות קשב ולקויי למידה. תודה על העצה. אנסה גם לפנות לרפואה משלימה בקופ"ח כללית בי-ם. להשתמע מיכל153

למעלה