שמנים בקבוצה

עופר 123

New member
שמנים בקבוצה

האם אתן/ם מרגישות/ים נוח יותר כשיש בקבוצה מסויימת שמנים נוספים? האם כשאתן/ם נכנסות לחדר עם אנשים מוכרים או לא מוכרים, התחושה האישית רגועה יותר כשיש עוד מישהו במידות נדיבות מסביב? או שכל העניין בכל לא משנה, ואתן/ם מסתדרות/ים בכל מקום, לא משנה מה המימדים של הסובבים? ובכלל, האם במפגשים של הפורום, כשיש (כמעט) רק אנשים שמנים, התחושה הכללית נינוחה יותר, או שזה מפגש כמו כל מפגש חברתי אחר?

עופר,
שבא לו מפגש

כפרה על שמנים!

אני בהחלט מרגישה יותר בנוח כשיש לפחות עוד שמן אחד בחבורה!
אני מניחה שזה בגלל שרוב חיי הייתי כמיעוט. זה לא שאין עוד אנשים מלאים סביבי אבל שמנים ממש, כמעט תמיד יש רק אותי או כמה מעטים.
נחמד לדעת שאני לא לבד!

זה לא מחייב שלא אסתדר במקום שאין בו שמנים, אבל אני יודעת שיש דברים שהלא שמנים לא יבינו או לא יסתכלו עליהם באותה מידה כמו השמנים.
למשל, לקראת הקיץ יש יותר דיברוים מסביב על ים ובריכה, מקומות שאותי לא ימצאו בהם.
אני בטוחה שגם שמן שזה לא מרתיע אותו ללכת לים או לבריכה, יבין את האי נעימות ששמן אחר עלול לחוש מהדיבור/ מחשבה על הנושאים הנ"ל. (אצלי בכל אופן זה אישיו חחח)

במפגשי פורום נוח לי לאו דווקא כי זה שמנים אלא כי זה אחלה אנשים!
לעומת זאת, מפגש בריכה יכול להיות מהנה עבורי רק בחברת שמנים (באופן היפותטי, זה אמור להיות נוח בחברת כל מי שמקבל אותי אבל בפועל, אין אנשים בחיים שלי שבאמת נוח לי ללכת איתם לבריכה/ ים), פשוט כי אני עדיין מתוסבכת בעניין...

Hermione1382

New member
אצלי זה לא משנה...

באופן כללי קשה לי בהתחלה בקבוצת אנשים זרים...

אז זה בגלל שבאופן כללי אני בן אדם נחמד אבל לא חברותי :)

לי זה עושה ההפך

"רק שלא יחשבו שזה קורס של שמנים או משהו".
כמובן שזו מחשבה שאני מיד מגרשת מראשי, אני יודעת שהיא שגויה ואף פוגענית. אני רק כנה איתכם.

sharoni 4

New member

האמת שלא יצא לי להיפגש בקבוצה כזו אבל אני מחזיקה בדעה שלך והאמת רציתי יותר מדי פעמים לשאול את הפורום מה התחושות במהלך מפגשים ציבריים כקבוצה

למעלה