שמנות!

שמנות!../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

לא, עוד לא חזרתי באופן סופי. זה יהיה קצת קשה לאור העובדה שאני עובדת מה-2.7 בקייטנה חח עם מליון ילדים [והם כאלה מושלמים ויפים ויואו]. ואני גם לומדת נהיגה. וגם צריכה ללכת לאימונים. בקיצור - אני לא ישנה, ובטח ובטח שלא מוצאת זמן להיות במחשב כמו בת אדם. אז הממ. כן. רציתי לבקש מכן קודם כל לשמור על הפורום כמו שהוא [והוא במצב מעולה]. אבל גם להתפרע פחות [להתפרע חח] עם ההודעות החדשות כי אני לא מצליחה למצוא את עצמי בתוכן. איך אני אשרשר ככה?
ואופיתכן! יש לי יום הולדת היום! X: ביי.

NeKoGiRl

New member
../images/Emo49.gif!!!!!!!!1

|נרות
מזל טוב אושר עושר בריאות וכושר..! שכל משאלותייך יתגשמו!! כבר חשבנו שנעלמת לנו..:] תשתדלי להכנס יותר..!

gil38

New member
היי

חחח אני לא מכירה אותך כלכך אבל מזל טוב...=]
ויהיה נחמד לראותת אותך קצת בפורום...

gbck trs

New member
..

אהה..אז את המנהלת של הפורום המהמםםם הזה... מזל טוב עד 120 שנים של אושר ובלה בלה בלה..חיחיחי.... מקווים שתחזרי לפורום מהרר...

מזל טוב!../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מקווה שתחזרי לפורום במהרה
ושיהיה לך יומולדת שמח!והמון מזל טוב!

VIVIAN3

New member
וואו יום הולדת שמח לך!!! ../images/Emo65.gif

מזל טוב!!!!!!!!! חיחי גם אני מרגישה שהוא במצב מעולה תהני משארית החופש שנשארה הלוואי עליי ימים עמוסים כאלה (כן כן אני מוזרה. תסקלו אותי?)

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gifזהר! ../images/Emo2.gif

היי.
בהצלחה בהכל וזה. נחמד לראותך במחוזותינו השקטים ^^. ולא נכון! היומולדת שלך בפסטמבר! ;( לא? >< אז למה הייתי בטוחה שכן?
הממ. בכל אופן, יומולדת שמח!!!! מקווה שהיה [כן, שליחה על הדיליי והכל] לך יום מדהים ונהדר וכל זה, שכל משאלותייך ייתגשמו, פרארי ומה לא. :) אוהבתך. xxx

RRonitka

New member
יאיא זהר!../images/Emo2.gif../images/Emo110.gif

שלום! אנחנו לא נתפרע ונהיה ילדים טובים
(חח מישהי פה מושפעת מהקייטנה?
) בכל מקרה, תחזרי מהר וכל זה! המוןהמון מזלטוב, מקווה שנהנית אתמול

זהרק'ה שלנו..../images/Emo24.gif

התגעגעתי אלייך...לאן נעלמת לי ככה?!!?!?! העיקר שאת נהנית...[מי אמר..
] חח...אקיצר מזל טוב.. תבואי לבקר שוב מיידלע.. **נשיקות וחיבוקים**

למעלה