שמנות - תדמית

חMודי

New member
שמנות - תדמית

אני חושב שככל שעובר הזמן נשים שמנות יתפסו כנשים נורמאליות יותר, מלכת החן של 2013 למלאות נראת בהחלט מדהים ושופעת במקומות הנכונים, יותר לא יהיה מביך ולא יחשב פשע לצאת עם אישה מלאה שהחזה גורם לה להראות יותר גדולה, אבל לדעתי לא חסר נשים מלאות שהן מקסימות ביותר, ככה שצריך לראות את הערך (האופי] לפני שרוצים לזרוק אותן לים.

גם רינת מ"הכוכב הבא " הצליחה, הופיעה אז מה היא אם מלאה,
היא עדיין נראת יותר טוב מהרבה אנורקסיות חסרות שכל וחסרות אישיות ומחפשות לשקול במשקל לא הגיוני מתוך הפרעות אכילה קשות.

קוזורי

New member
הבעיה היא

שרוב אלו שמצליחות, עושות דיאטה אחרי שהן מצליחות...
(אדל/נינט/שירי מימון/אמה סטון/קט דננינגס ובטח יש עוד שלא חשבתי עליהן כרגע.)

ואז הן בעצם משדרות מסר שהשמנה זה רע.

יש כמובן את ההיא ממיזרי ואת הקומיקאית שהופיעה בקומדיה identity thief אבל הן היוצאות מהכלל שמעידות על הכלל. :(

השמנה זה רע רק אם זה מפריע לאותו אדם. ואז שירזה כאוות נפשו :)

כמה דברים

קודם כל - לא צריך לשנוא נשים רזות כדי לאהוב נשים שמנות. לא כל אישה רזה סובלת מהפרעת אכילה וחסרת אישיות או שכל ממש כמו שלא כל אישה שמנה היא זללנית ועצלנית. מעבר לזה שנשים שמנות יש במגוון גדול של גדלים, והן לא רק מלאות - וכולן יפות.

ובסופו של דבר השינוי יגיע - עצם זה שיש תחרויות יופי לנשים מלאות ודוגמניות במידות גדולות הן התחלה יפה לתהליך. אני חושבת שלפני 4 - 5 שנים לא יכולנו אפילו לדמיין את הפופולריות של שני התחומים האלו, ועובדה שכיום הם מציאות שמבחינתנו לא מספיקה ואחנו רוצות עוד.

קוזורי

New member
נו באמת...

מסתבר שתחרות השמנה היפה מתקיימת כבר 19 (!) שנה (גוגל?)

כרגיל את לא נותנת לעובדות לבלבל אותך.

מרילין מונרו לא היתה רזה כל וכלל והיתה מושא הערצת של מיליוני גברים (ואולי גם נשים)
אנה ניקול סמית הגיעה לשיא התהילה שלה אי-שם בסוף שנות התשעים.

הענין של הרזון הוא הדבר החדש.

וכרגיל את שוב ממזערת נשים למראה החיצוני שלהן. אירגוני זכויות נשים יוצאים במשך שנים רבות כנגד תחרויות היופי למיניהן ואילו את עכשיו במחי הודעת פורום החזרת את הנשים עשרות שנים לאחור.

את לא הכי מבריקה שיש, נכון?

לא נראה לי שמישהו דיבר על לשנוא רזות או שמנות בשרשור הזה.
למה את ממשיכה לשמוע מה שאת רוצה?

Blue Rose

New member
תקרא שוב...

הפופולריות של התחרויות..לא התחרויות עצמן.
דובר על מראה- היא ענתה.
כותב ההודעה הראשית בעודו מפאר שמנות מייחס לרזות אנורקסיה וכו'- ועל זה הגיבה צלמת...

הכל טוב, הכל בסדר....

תנסה להבין מה כן במקם לראות מה לא...ולהתייחס לשניהם בצורה מאוזנת ולא כמתקפה...

CANT WE ALL JUST GET ALONG?

רוזי!

PantherettePitz

New member
סתם שתדע,

מרילין מונרו בהחלט הייתה רזה. בגלל מידות הבגדים שלה (שלא ממש תואמות למידות של היום) רווחה התפישה השגויה שהיא הייתה מלאה, אבל אם מסתכלים על המשקל שלה אפשר להבין שהיא אפילו לא הייתה מלאה, ואם מסתכלים על ההיקפים שלה מגלים שגם לבחורות רזות היום לא יהיה פשוט להשתחל לתוך הבגדים שלה (היקף מתניים של 58 ס״מ!).

אני חושבת שאתה חי בסרט.

העולם רחוק מאוד מלתפוס שמנות כנורמליות ולא מתקדם לעבר זה בשום צורה. להיפך, עדיין ככל שאת יותר רזה את יותר "מושכת" ויש לך יותר סיכוי להצליח. זה נחמד מאוד שמלכת החן בתחרות יופי לשמנות נראית מצויין בעיניך, אבל עצם זה שיש תחרות נפרדת לשמנות ורזות ואתה מגיע ואומר "תראו את מלכת החן של השמנות, היא יפה והיא הוכחה שהעולם מקבל את השמנות" במקום לתהות למה אין לשמנות ולרזות אותה תחרות, מראה כמה שאתה לא צודק.
לא יודעת לגבי רינת מהכוכב הבא, אבל אני יכולה לתת לך פה שורה של נשים מלאות (אפילו לא שמנות) שרזו בטירוף בעקבות ההצלחה הטלוויזיונית שלהן.
לדעתי ככל שעובר הזמן הרזון יתפוס יותר ויותר מקום.

קוזורי

New member
תמונות!

אז הסתקרנתי מספיק כדי לגגל "מלכת יופי שמנה" וקיבלתי אינסוף של תמונות של נשים יפות יותר ויפות פחות שהופיעו למרבה פליאתי כאן בפורום הזה!... (לפני מספר שנים)
אז כנסו למכונת הזמן ובואו לראות:

תראו כמה יופי!
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=399&messageid=115949119

וכדאי לקרוא גם את התגובות, ראו איזו פתיחות וקבלה היתה שם (וכן, גם התנצלות אחת :)

וזו:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=399&messageid=159269177#159269599
ואני מצטרף לביקורת בתגובות.

וזה לא מפה:
http://fashion.walla.co.il/?w=/2102/646242

גם זה לא , אבל תקראו. ואם אין לבם סבלנות רדו לשורה האחרונה. עצוב.
http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4436158,00.html

למעלה