שמנה לא יכולה

polegra

New member
שמנה לא יכולה

תמיד שמעתי מהחברה משפטים שכאלה שאני לא יכולה לעשות המון דברים רק כי אני שמנה אני לא אמצא עבודה כי אני שמנה אם אמצא עבודה אז לא אקודם כי אני שמנה אני לא אמצא חבר כי אני שמנה ואם אמצא מישהו זה יהיה רק לסקס כי אני שמנה לא תהיה לי אהבה אמיתית כי אני שמנה אם כן היא תגמר מהר כי הוא ימשך למישהי אחרת...רזה לא אתחתן כי אני שמנה ואם אתחתן אראה כמו פילה באוהל כי אני שמנה לא אוכל להכנס להריון כי אני שמנה ואם כן אאלץ להיות בשמירה כי אני שמנה גם מלא איסורים החברה שידרה לי לשים לעצמי כי אני שמנה לא לאכול בציבור כי אני שמנה אם כבר אוכלים לא לאכול דברים משמינים או עתירי קלוריות כי אני שמנה לא לרקוד בפומבי כי אני שמנה מותר לי רק לזוז קצת בכיסא ולא מעבר שלא ישבר כי אני שמנה אסור לי לרחוץ בים או בבריכה כי אני שמנה ואם אני כבר עושה את זה אז רצוי במכנס וחולצה כי אני שמנה יש עוד מלא דוגמאות לכאלה איסורים והגבלות ולא משנה מה כמה אני אגיד לעצמי שאני זו שקובעת ואני זו ששמתי את האיסורים האלה על עצמי ולא החברה בסופו של יום זה מה שהיא משדרת חשבתי על זה היום בבוקר שאם כמה שאני שמנה הכי שמנה בסביבה המיידית שלי רוב המגבלות האלה כבר לא חלות עלי לא נתתי להן לעצור אותי לא בעבודה לא בזוגיות לא בבריכה ולא בריקודים אני לא מעשנת כבר 5 ימים והתגובה שקיבלתי היא...אבל אז את תאכלי יותר! האמת? זה לא נכון וגם אם כן.....מה עדיף שומן או סרטן ריאות? החברה מעדיפה שאני אעשן מאשר אעלה 5 קילו? אני מנסה לא לחשוב שמן לחשוב לחיות בלי מאיסורים ובלי מגבלות מרשה לעצמי להיות בררנית על אף השומן וזה שנשארתי בתולה עד גיל 21 זה לא כי הייתי כל כך שמנה פשוט כי לא התפשרתי עד שמצאתי אהבה אז שמנה יכולה לעשות כמעט הכל למה כמעט? טוב כי מרתון אני לא ארוץ ואני לא יכולה לקפוץ במשקל שלי גם לא הכי קל לי לצלול עם הגלגי הצלה שלי אבל אלה לא דברים מהותיים הדברים הגדולים אלה שמביעים את ..אני לא אגיד את האושר אני אקרא לזה ניהול חיים תקין כ להדברים הללו הם אפשריים והם ברי השגה אז הכל אני יכולה וכן אני הכי שמנה טלי

מי שאומר את זה הוא אידיוט

וזה מבחורה שלפני שלוש שנים חשבה שאף אחד לא ירצה אותה בגלל שהיא שמנה (ואיבדה את הבתולים שלה שנה וחצי אחרי זה) מבחורה שהיתה עם מישהו שהתלונן כל הזמן על השומן שלה ולא הפסיק לדבר על האקסית המיטולוגית הדוגמנית המושלמת שלו ועזוב אותה בשביל אחת מהחברות השמנות שלי (שגם לה הוא מציק בנושא לא פחות לא פחות) מבחינת חתונה אני לא יודעת, אבל אני רואה את ההורים שלי שאימא שלי מאז ומתמיד היתה בחורה עם בשר על העצמות ואבא שלי היה שרוך גבוהה ורזה (טוב זה 'קצת' השתנה עם השנים) ואחרי 24 שנים הם עדיין מטורפים אחד על השני ואימא שלי עוד בקושי מאמינה שהוא אוהב אותה כמו שהיא וחושב שהיא יפיפיה. בים רואים הרבה אנשים ואבל אני אישית הייתי מעדיפה לראות מישהיא שמנה עם בגד ים מלא בטוב טעם מאשר מישהיא שמנה עם בגד ים שני חלקים שבכלל אבל בכלל לא מתאים לה אבל גם אז אני לא אגיד כלום כי אני שמחה שיש למישהיא את האומץ שלי אין לחשוף את הבטן שלה בפומבי לאכול בפומבי, גם זה משהוא שתביישתי בוף, וזה בתקופה שהייתי אוכלת כל שבוע במקדונלדס אבל פאק כאילו מה זה!? רק בגלל שאני ששמנה אסור לי לאכול!? זה פשוט מגעיל. לאכול זה צורך אנושי ולראות בנדם שמן אוכל המבוגר מבחינתי זה ניראה הרבה יותר טיבעי מאשר לראות את מירי בוהדנה מפרסמת המבוגרים ונועצת את השיניים שלה בזה שברור שהיא עשתה צום איזה שבוע כדי שזה לא ירד לה לתחת. לרקוד?! למה יש בנות רזות מכוערות שרוקדות זוועתי זה עדיף? ומבחינת העישון טוב זה עובדה שמשמינים אחרי זה אבל את צודקת, עדיף לעלות כמה קילוגרמים במשקל מאשר לחטוף את כל הסיכונים שיש ברעל הזה. בקיצור השמנה כמו להרבה דברים אחרים יש הרבה סטיגמות חברתיות של עשה ואל תעשה. אבל פאק זה לא אומר שצריכים ללכת לפי כל אחת מהן? אם הייי הולכת לפי כל סטיגמה שהיו אומרים לי הייתי שמנה ממומרמרת שסוגרת את עצמה בבית שהיציאות שלה מהבית הן מימנליות כדי לא לסנוורת את האנשים בכעור שלי כביכול. וזה חיים זה?! בקיצור חיים בשביל לחיות ולהנות שרוצים עושים הכל וזה מה שצריך לעשות לא לחיות לפי חוקים ומשפטים שאנשים אומרים אבל ניראה לי שאת יודעת את זה הרבה יותר טוב ממני

טלי יקירתי../images/Emo24.gif

וואלקאם טו דה קלאב של הנגמלים חחחח , אני לא מעשנת כבר 4 חודשים בערך ונכון שעליתי במשקל אבל בניינו הייתי עולה במשקל גם אם לא הייתי מפסיקה לעשן.. אני רוצה להגיד לך שאבן ענקית ירדה לי מהלב וכל סיגריה שהייתי מעשנת ידעתי כמה נזק בלתי הפיך אני עושה לגוף שלי ולמרות זאת לא הייתי מסוגלת לוותר עליה. היום אני לא מעשנת וכל כך שמחה על כך ומאושרת. מרגישה הרבה יותר טוב לא מתנשפת ואפילו הקול שלי הפך צלול יותר כשאני שרה. מברכת אותך על ההחלטה האמיצה והקשה הזאת ומחזיקה לך אצבעות שתמשיכי למרות הקושי העצום. אוהבת אותך ללי אה ..... אני רוצה לראות אותך היום בערב בבריכה וכמובן שוחה יחד איתי ומשתחשכת במיים. ללי

maybesure

New member
חייבת

איך אני נהנית בכל פעם לקרוא אותך שוב! גדולה מהחיים! פשוט אין עליך מול כולם. וטיפ מנסיוני האישי: כשהפסקתי לעשן רזיתי המון. לצערי לי לא היו עודפים לרזות מהם וזה היה כבר לכיוון שלילי, אבל אחרי כמה שנים התאזן חזרה. לא כולם משמינים מהפסקת עישון, ולא לכולם האוכל הוא תחליף ובעיקר לא כל רזון הוא בריאות ואושר. מאחלת לך הצלחה בהתמדת הפסקת העישון, זה קל יותר משחושבים.

rotemotek1988

New member
ואוו... יש לי תגובה!

גמני שמנה לא הכי שמנה אולי אפילו מלאה ואני עושה הכל רק בעצם... אולי לא הכל לא הולכת לבריכה כי מתביישת לא לים כי מתביישת אם לים אז רק עירום בלילה שלא יראו... ובאמת אם את מפסיקה לעשן את משמינה אני הפסקתי לעשן לפני 5 חודשים בערך ואני עליתי 10 קילו מזה שזה המון !! אני לא אחזור כי אני לא רואה את עצמי כסמוקרית ולא כאמא שגורמת לילדים להיות אסמטית בגלל שטות של הנאת הרגע או פורקן אז עליתי ועכשיו אני משלמת על זה.. סימני מתיחה אדומים בבטן והכל באמת מכוער אבל.. ירד ועוד איך ירד דיאטה טובה כזו של 3 חודשים ואני כמו חדשה ואפילו פחות מעכשיו מקווה בעצם שהרבה פחות מעכשיו רתמעודדת הפסקת עישון!!

אם כל הצער

זה נכון ..יש הרבה שמנות שאני חושב שאם הם היו רזות החיים שלהם היו ניראים אחרת....מראה חיצוני הוא דבר די חשוב והרבה פעמים הוא גם קובעה

smadmad

New member
אין מנוס

טלי וכולם... מחשבות חיוביות עוזרות מאוד להתהליך הקבלה העצמית שלנו, ואני כל כך משתדלת...כל כך ! אבל מה לעשות שאני יושבת בעבודה והמכנס לוחץ לי ומתקפל למטה בגלל הבטן...ואני מרגישה כל כך נבוכה שפתאום אני עוברת מול מראה, אם בעבודה או ברחוב, ורואה בעצמי את מה שרואה הסביבה שלי וזה מוציא לי את כל הרוח מהמפרשים!!! וכל שנייה אני צריכה לסדר את הבגדים כדי שהבטן לא תבלוט....והידיים...שלא נדבר על הידיים. חבר שלי הציע לי נישואין לפני כמה שבועות, וכמובן שאני שמחה על כך אך אני לא אשקר שאומר שאני "בסרטים" מהדרך בה אני אראה בחתונה..וממה שכולם יגידו עלי. מהיותי ילדה קטנה אני שומעת את הסביבה מרכלת על "כלות שמנות" וזה כל כך חורה לי אבל אי אפשר ממש להילחם בזה. תלמדי אותי טלי...תלמדי אותי איך את עושה את זה כי אני מרגישה שאני שוקעת בחזרה לרגשות הנחיתות במקום לנסות ולטפס גבוה יותר ולקבל עצמי יותר כמי שאני. שמחה בשבילך על המחשבות החיוביות.

polegra

New member
אני חושבת שמדובר בלימוד עצמי

אני זוכרת איך אחרי ההצעה שאני קיבלתי חלמתי שאני כל כך ענקית שנאי לוקחת איתי את כל הכסאות עד לחופה עם השמלה הענקית אנחנו נוטים לתת לפחדים שלנו להשטלת עלינו יותר מידי ולעצור אותנו אגב...על כל כלה מרכלים לא רק על שמנה זו האיפור לא יפה לה זו השמלה צמודנ/שקופה זו שמנה זו רזה אבל כלה לא יעזור כלום בערב החתונה היא הכי קורנת והכי יפה כשאנחנו לא מרוצים ממשהו בחיים שלנו אנחנו זורקים את זה על השומן וכן רואים בעצמנו את מה שאנחנו חושבים שהחברה רואה אין איזה נוסחת פלא איזה כדור שגורם לנו לאהוב את עצמנו טוב..יש כדורים אבל הבנת את הכוונה ;) גם לי יש נפילות ויש לי תקופות ארוכות שאני כל כך שונאת את עצמי שזה פשוט לא יאומן רואה בעצמי את האישה הכי שמנה ומכוערת בעולם ובטוחה שכולם רואים אותי ככה ומספיק שאדם אחד נותן לי מחמאה אני מתחילה בדק בית ומתחילה לאהוב מחדש זה דורש אימון והסתגלות כמו כל דבר את החבר לא אהבת ישר אהבה ענקית וגדולה נכון? אז תתחילי עם עצמך לאט לאט צעד צעד לאהוב עניים שפתיים חזה רגליים לתת לעצמך להתרגל לגוף הזה ולהבין שאין מה לעשות איתו את תחיי את חייך אולי לא מאהבה גדולה אבל לא משנאה זו תהיה זוגיות לטוב ולרע אז למה לשקוע ברע? הרי חשוב להסתדר עם עמיתים לעבודה שותפים לדירה ובני משפחה אז למה לא להסתדר עם השומן שלו? הרי אנחנו מכירים אותו אנחנו בנינו אותו ומה לעשות שאנחנו לא נפטרים ממנו יש לי במהלך היום מיליון מחשבות שליליות אבל מנסה לתעל אותן לדברים אחרים מספיק הערה או לעבור עייפה מול מראה כמו שציינת ואני רואה את האמת אבל האמת היא פשוט אמת אנחנו בוחרים לתת לה כיוון חיובי או שלילי אז את מלאונת אז מה? יש בנות שאת רזה מהן יש בנות שאת שמנה מהן אבל את לעולם לא תהיי אף אחת מהן כי את זו את והחבר בחר להציע לך נישואים כי את המדהימה עבורו ומזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב ענקייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי כל כך שמחה בשבילך :) וסמדר אין דבר שאת לא יכולה תנסי כמו בדמיון מודרך כל יום לתדרך את עצמך בדרך לאהוב את עצמך כי באמת את המגבלות רק אנחנו שמות לעצמנו הרי לרקוד לשחות לשיר גם שמנות יודעות ויכולות למצוא אהבה...נו את מתחתנת את צריכה עוד הוכחה? את עובדת את מוכשרת וזה לא משנה המשקל ובעזרת השם חמסה חמסה שום בצל מלח לימון גם יהיו ילדים אז את רואה פה הגבלה ? את רואה פה משהו שאת סמדר לא יכולה? חבל לסבול בחיים באלה ממחשבות שליליות אני כן מאמינה שדכאונות שנאה עצמית חייבים להתקיים באיזשהו מישור אולי זה אפילו חיוני כי זו מעין ביקורת עצמית וזה מחזיר אותנו לפסים כל עוד זה לא נעשה בהפרזה כי ככה אנחנו יותר מעריכים את האושר ואני רוצה להגיד אז שנפגשנו... אני לא זוכרת מה לבשת ואם המכנס היה צמוד או לא אני זוכרת זוג עניים טובות חקרניות חיוך מבוייש ממיס את ההתרגשות של הדבר הזה שעושים זה מה שנחרט לי בראש וידיים...טוב נו זה בעיה של כל השמנות..על זה אין לי תשובה אבל...וזה אבל גדול אני מאמינה שאם זה כל כך מפריע... אז אולי אפילו ניתוח שווה לשקול לפעמים דבר קטן כל כך משנה לנו את כל החיים אז תתחילי לאהוב את עצמך ובלי להתעסק ברגשות שליליים יש לך עוד חתונה לתכנן ולא לשכוח להזמין כמה שמנמנים ;) טלי

smadmad

New member
וואו איזה כבוד!!!

טלי, קודם כל תודה....רבה...מאוד.... כל המילים האלו בשבילי...איזה כבוד!!!! וואו!אשתדל להפנים. שוב תודה.

למעלה