שמנה כמו פרה

רונה44

New member
שמנה כמו פרה

אז שתדעו לכם שאני מאוד שמנה וסובלת מאוד ממחלת ההשמנה.אני כבר בדיכאון ממני וסובלת קשות ממחלת ההשמנה ואני אישית לא יודעת כבר מה לעשות אני מיואשת ולא יודעת כבר מה יותר גרוע ממה שמנה או אנורקסית בכל מקרה שתדעו לכם שאני בקושי יכולה לנשום מהשומן הזה!!!!!! הצילו!!!!!!!

@tagel

New member
רונה יקרה

דברי איתי... אני יכולה להקשיב לך. את לא לבדך בבעיה הזו. יש כאן עוד כמוך, ותראי, אנחנו שורדות כל יום מחדש כל אחת והקושי שלה. דברי איתי בבקשה. יחד נגיע לפתרון אוהבת תוגי

אפשרית

New member
אם עכשיו את ללא אוכל..זו התחלה.

הי לך קודם כל את לא לבד. כולנו איתך במלחמה מול האוכל..הרי לקנות ולהשיג אוכל זה לא עבירה על החוק. אם כרגע את קוראת את הכתוב ובידך משהו לנשנש..שימי אותו בצד. אם אין בידך דבר..הרי זו הדרך. לקרוא לכתוב לדבר להקשיב ללכת לחברה או לכל מקום מחוץ לתחום האוכל... את שמנה כרגע...זה יכול להשתנות. כבר כעת ותרי על משהו. למחר הכיני לך סלט מיוחד וגדול עם כל הירקות שיש.. בין הארוחות..במקום לאכול..כתבי כאן.דברי עם חבר חברה..כתבי על הדף את הקורות אותך תוכלי לשמור או לזרוק... שתפי אנשים נוספים במאורעות יומך... תני שובע לנשמה...אז הקיבה לא תרעב.מנסיון שבת שלום לך ביי

אפשרית הי

שובע לנשמה??? לא כל כך פשוט לשתף אנשים אחרים, אנחנו בחברה שלא מקבלת שמנים וגם מאד ביקורתית כלפיהם. כך, שאם אין לך לאן לפנות או בשום מקום לא מבינים אותך, למה שיבינו אותך ככה פתאום כי את מחליטה??? סביבי יש דווקא אנשים שיכולים להבין יותר.. אבל אני עצמי לא תמיד מסוגלת לדבר, זה גורם לי לבכות. אני אדם דווקא שמאד מעריך ויודע מה הוא שווה, וזה לא תמיד תואם עם העניין של השומן.. הוא כאילו נדחף לצד. חשבתי על זה ביום שישי, שיצאתי לי בערב. אני יודעת להתלבש ולהרגיש ולהראות באמת מדהים, לבשתי שמלה סקסית, התאפרתי (אני יודעת שאני נראית באמת נהדר). והתחלתי לצעוד לכיוון הרכב. ואז חשבתי לעצמי.. הנה, את מרגישה נהדר, בטחון עצמי בכך שאת גם נראית נהדר. אבל בסופו של דבר, את שמנה ואין לך חבר, ואולי זה בגלל זה.. אז אני לא יודעת.. אולי זה לא רק תלוי בשובע לנשמה, כי אני חושבת שאני די מלאה.. ובכל זאת, קשה לרזות ואכלתי דברים שאני לא צריכה, רק בגלל שהם היו שם והם טעימים.. בי..

למעלה