שמנה חדשה בשטח

1דובונית

New member
שמנה חדשה בשטח

שלום לכם, כמי שמשתייכת למועדון הדובונים הבודדים וה"לא מאושרים" שמחתי לקרוא את ההודעות המעודדות שלכם. נחמד לדעת שאתם כאן, עוטפים בחום ובאהבה את בני הזן הדובי. דובונית גלמודה

z i s y l e

New member
אנחנו מאוד מאושרים! ומקבלים אותך

בזרועות פתוחות בתקווה שגם את תרגישי מאושרת! ברוכה הבאה,
זיסי

עופר 123

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

קרעת אותי מצחוק - "בני הזן הדובי".... ברוכה הבאה דובונית, איתנו לא תהיה קיימת אצלך המילה בדידות. שלך,
עופר

ברוכה הבאה יקירתי

קדימה , מהר לעלות חיוך על השפתיים, תאמיני לי הפורום גורם להרבה יותר חיוכים ממה שאת חושבת
הגעת למקום הנכון, ובזמן הנכון. אישה יפה.

ברוכה הבאה יקירתי

קדימה , מהר לעלות חיוך על השפתיים, תאמיני לי הפורום גורם להרבה יותר חיוכים ממה שאת חושבת
הגעת למקום הנכון, ובזמן הנכון. אישה יפה.

AlteX

New member
היי דובונית חמדמודה!!! ../images/Emo85.gif../images/Emo140.gif

בתור נציג רשמי וגאה של זן ה-
-ים הרשי לי לברך אותך ב-
חזק, חם ורך מצופה בהמון דבש מתוק-מתוק לקראת הצטרפותך למשפחתינו האוהבת! וואו... איזה רשמי זה יצא! המממ.... אז הנה
קטנה ומתוקה כדי לחפות על הרשמיות וסתם כי יש לך ניק מה-זה-חמודדדדד!!!

מיכאל42

New member
ברוכה הבאה וטוב להכיר

עוד חברה נהדרת לפורום היקר הזה ברוך בואך

גילה37

New member
היי דובונת - ברוכה הבאה

יש לנו המון המון מקום , את מוזמנת בהחלט להישאר לצידנו ולחלוק את צילנו.. לא יודעת מה לגבייך אבל אצלי דובי הוא משהו מדליק חם אוהב מפנק בקיצור משאת נפשו של כל מבוגר והילד שבתוכו אז מה את אומרת????? אני חושבת שגם את כזו אחרת למה לך לבחור את הכינוי הזה????? אז דובנת מתוקה שיהיה לך אחלה ערב גלישה מהנה שלך גילה שמתה על דובים
וקחי לך

deepblue

New member
קצת באיחור אבל...

אני מצטרף לרשימת המברכים המכובדת ביותר... מהיום את כבר לא בודדה.... תרימי ראש למעלה תחייכי כי הכוס המלאה היא הרבה יותר כייפית מהריקה.

gal33

New member
ברוכה הבאה. מצטערת שאני קטנונית

אבל... יש הבדל בין גלמודה ללא מאושרת. מאחלת לך שלא תהיי גלמודה יותר ובטח ובטח שתהיי מאושרת. אך בראש ובראשונה מאחלת לך שתמצאי את הדרך לחוות אושר ללא תלות בסטטוס (ר/נ/...). אז שולחת לך חום ואהבה למפרע, ברוכה הבאה! גל

למעלה