שמנה ויפה

שמנה ויפה

שלום לכולם אני קוראת ומעריצה בסתר כבר שנה בערך ומלא פעמים רוצה לשתף להגיב והינה אני עושה את זה. אז אני רוצה להתחיל בזאת שאני גרושה +ילדה בת 4 מדהימה וכן גם אני שמנה. וכולם אומרים לי "תקחי את עצמך בידיים תרזי ותמצאי בן זוג "ואני רוצה להגיד שיש גברים שאוהבים גם ככה. ונמאס לי שאומרים את זה פשוט נמאס שאומרים את יפה -חבל. שיהיה לכולם שבוע טוב ואשמח להיות חלק מכאן

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

תשתלבי איתנו נעים אצלינו, גברים אוהבים נשים עם ביטחון , נשים שמודעות לעצמן. לרזון אין משמעות בזוגיות.

יודעת

קודם תודה רבה מה אני ניסיתי להגיד זה על החברה ואיך שהיא מתייחסת לנושא הזה. יום טוב

../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

"...בואי איתנו, <לא> יבש אצלנו ויש אצלנו מקום..." המשך שהות מהנה בחברתנו. גברים אוהבים נשים בעלות ביטחון וכח רב בחברה. שמן זה רק בראש.

ברוכה הבאה!

גם אני די חדשה כאן,וכבר כיף לי כאן! אז בטוח שגם את תהני... וזה המקום להודות לכל חברי הפורום המקסים הזה!! תהני..

DANDI 30

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה

אני אומר לך דבר אחד קחי את עצמך בידיים ותעשי מה שטוב לך ורק מה שטוב לך

ליאת של אור ברוכה הבאה .. למשכננו

מקווה שתקחי חלק פעיל ותהני כמו שאנחנו נהנים מהחברות וממה שנותן לנו הפורום המדהים הזה והאנשים שכותבים בו. נשיקות ללי

rotemotek1988

New member
כמעט כולנו שמענו את המשפט הזה..

"אם תרזי תהלכי על מסלולים בFTV" כמו שידידים שלי אומרים לי... מתייחסים איפה שהו אבל זה נעלם מהר ברוכה הבאה אחרי הכל.. יש לי אח בן 4 וחצי אפשר לשדך
חיחי הוא חתיך ומלאונצ'יק

ברוכה הבאה לפורום!

אנשים תמיד יגידו, ויש להם ברוך השם הרבה מאוד מה להגיד, אם טוב לך ככה , ואם את יודעת שגם ככה את יכולה למצוא את האחד שלך שימי פס ארוך על כל הקנאים!

למעלה