שמנה בסיטי טאוור

polegra

New member
שמנה בסיטי טאוור

אז אתמול היה יום גיבוש של החברה עד הרגע האחרון ניסיתי לא לללכת אבל לא ממש נתנו לי הגעתי לשם כשהבגד ים בתיק ולא התכוונתי ללבוש אותו בכלל מודה קמתי על צד שמאל ומסאז במילא לא עשיתי בחיים (מפחיד אותי שנוגעים בי ) אז חשבתי לשבת על שפת הבריכה עם בגדים עד לאורחת ערב איך שנכנסו מילאנו טופס בריאות קיבלנו מגבת וחלוק (רק עד מידה XL) וקבעו לי תור למסאז אמאאאאאאאאאאאאאאא לא רוצה!!! טוב...כולן לובשות בגד ים ועליו משהו שיסתיר ועליו חלוק! טוב ננסה את החלוק לא נסגר כל הבטן והפולקס בחוץ אבל לא רציתי להיות כל כך שונה ולבשתי את הבגד ים את החלוק ואת המגבת החזקתי ביד (עלק מסתירה משהו) התיישבתי על הכורסא שמתי את המגבת על הבטן והפולקס וחיכיתי מנסה להרגע יוצא בחור קורא בשמה של בחורה שעובדת איתי והיא לא רוצה מעדיפה בחורה והופ אני מוצאת את עצמי הולכת למסאז נכנסת לחדר עומדת כמו מפגרת חושבת על מיליון דברים יחד אם המיטה תחזיק אותי בכלל איזה מסאז אפשר לעשות בהריון? איך אגיב למגע של גבר (כבר דמיינתי את עצמי בורחת החוצה בדמעות) איך אתן לו לדעת בשומנים שלי? איך אתן לו לראות אותם? זה יגעיל אותו? כל זה תוך כמה שניות הוא מסתכל עלי ואומר בקול נעים תרגעי תנשמי עמוק אני בהריון אני אומרת שבוע 15 כמעט זה גבולי הוא אומר ומחייך נוריד את המיטה נעשה לך מסאז קרקפת מעט כתפיים ורגליים אמאאאא לא אוהבת שנוגעים לי ברגליים כאילו מאוד אוהבת אבל מתביישת מנסה להרגע מורידה משקפיים רגע צריך גם את החלוק ואת המגבת לשים בצד... אני אומרת לו שמפחיד אותי שהמיטה לא תחזיק אותי הוא מרגיע מחזיק אותה ואני עולה OK זה לא חורק :) נשכבת על הגב מתכסה במגבת ומנסה להרגע הוא מדבר איתי תוך כדי שאול על ההריון על הזוגיות עושה לי נומרלוגיה אני מנסה להרגע טוב זה לא ממש הולך האמת גם הוא אומר שאני חייבת להיות בשליטה שאני ארפה בשלב מסויים עדיין כשכולי בשליטה כבר לא אכפת לי שהוא מעסה את השומנל'ה שלי ביד קופצת לרגע כשהוא עובר לרגליים למגה פולקס אבל מנסה לקבל את זה האמת? כשכבר הייתי במסאז לא היה אכפת לי מהגודל שלי זה נדחק הצידה אמנם עדיין קשה לי עם מגע אבל זה היה מדהים פעם ראשונה שאני מרשה שיעשו לי (לא בו זוג כאילו) ישאתי החוצה כולי הפוכה ומחוייכת אחרי שהוא וידא שאני בסדר והראה לי נקודה למניעת בחילות הכנתי קפה ויצאתי לבריכה כולן כבר היו בפנים וישבו להתייבש ואניהחלטתי שאם כבר אז עד הסוף נכנסתי למים לבד! עם בגד ים ונהנתי מאודדדדדדדדדד לא חשבתי שאני ארשה לעצמי להשתחרר ככה עם חברה מהעבודה בטח לא מול אדם זר לחלוטין וזה הצליח הוכחתי לעצמי שגם א זה אני יכולה נכון כולן דיברו על פולקס צלוליטיס וכו ואני רק חייכתי לעצמי כולן חושבות על אותו דבר 60 קילו או 200 קילו לכולן אותם סרטים בראש מעניין איך החברה שלנו הכניסה לנו את זה לראש כל כך חזר ודווקא הבחורה הכי חטובה בחבורה לא הורידה ולו לרגע את הטוניקה שכיסתה אותה אחחח אני רוצה עוד פעם!!! טלי

יאני1

New member
יהההה

מדהימה שכמותך! פריצת דרך ענקית, כל הכבוד זה נשמע ממש פשוט, אבל זה בכלל לא מובן מאיליו להתמסר ולתת למישהו לגעת ולראות כשאת שוכבת חסרת אונים על המיטה. אחד הדברים הכי משמעותיים שקיבלתי מהלימודים זה את היכולת להתמסר ולתת את עצמי לאדם אחר. לא רק בטיפולים אלא גם במערכות יחסים, בשיחה ובכל אינטראקציה. מגע זה דבר מדהים, זו שפה וזו תקשורת. אני נוכחת כל פעם מחדש לעוצמה ולעומק של מגע בחיים שלי.. אהבה מעיין

היי טלי :)

אני חייבת לציין שאני שונאת מסאז' אבל אוהבת לעשות לאחרים... השנאה אצלי באה גם מתוך מחשבה שמישהו זר יגע לי בכל חלק בגוף ויעסה אותו...אבל גם מתוך כאב (לי זה כואב משום מה) אבל אחרי שקראתי מה שרשמת,ולראות את ההרגשה הנוחה שהוא נתן לך שהוא ניסה להרגיע אותך באמת נשמע בחור חמוד ובעל נסיון כמובן במקצועו...זה עשה לי איזה חשק קטן למסאז' :) כל הכבוד לך שבסוף גם הלכת על המסאז' וגם לבריכה...יצאת גדולה מהחיים :) :)

יהההההה../images/Emo99.gif

איזה יופי של אומצ טלי אני גאה בך קראתי אותך חייכתי לי ,,,, כל הכבוד לך

דריה27

New member
גאה בך ../images/Emo24.gif

טלי אני שמחה שהתגברת על החשש והפחד, זה לא פשוט בכלל, אני אמנם הצלחתי לעבור בעצמי את "מחסום" הבגד ים אבל יש עוד דברים שעדיין לא הצלחתי להתגבר עליהם ואני יודעת כמה זה יכול להיות קשה ההתמודדות עם מה שעובר לנו בראש. אני גם חושבת שזה נפלא בעיקר בגלל שנהנית מזה, זה אומר שהרגשת בנוח מספיק כדי לתת לעצמך להינות.
דריה

כבר אמרתי לך שאני אוהבת אותך../images/Emo24.gif

כל כך נהנית לקרוא את הדברים שאת כותבת כל כך מזדהה עם מה שאת מרגישה ומה שאת מציגה . אין לך מושג כמה אומץ וכמה את גורמת לי לראות דברים באור אחר וכמה אני שואבת ממך כוחות ויכולות להתמודד עם הגוף שלי . אני הכי שמחה שבעולם שנהנית ועשית חיים ושתהני תמיד ושבושה וחוסר בטחון יהיו רק נחלת העבר. מתה עליך נישיקות הילה

מי מלכה של אימא, מי?!:)

גאה בך הכי בעולם יפה שלי. גאה מאד וליבי התמלא חמימות כשקראתי. אוהבת המונות ~לין~

humeini

New member
את ממי..

הדבר האחרון שאני חושב עליו בתור מטפל..זה הגזרה של המטופלים שלי..(-; אבל זה בהחלט דאגה שחוזרת אצל הרבה אנשים..לא פשוט להתמסר למגע של זר.. אני שמח שקיבלת מקצוען אמיתי שנתן לך הרגשה טובה..זה בסופו של דבר כל המטרה.. (-;

אייסי

New member
כן יש שמנות שמחות

אח איזה כיף יש שמנות מאושרות!!! העלית גם לי חיוך :)

MysteriousGirl

New member
שמחתי לשמוע

שאת לא מתביישת בלהיות שמנה...ואני תומכת בך ככה זה צריך.... אגב רק שתדעי שלא כל אחד מסתכל על השומן מה זה חשוב בשבילי הכי חשוב זה הנשמה הבן אדם והאישיות..ואני בטוחה שיש בחורים גם שחושבים כמוני על נשים או על כל אחד שמוגדר שמן. מה זה פולקס?

polegra

New member
מגיבה קצת באיחור :)

תודה לכולם על התגובות ממש נהנתי לקרוא כל תגובה ותגובה כל פעם אני מרגישה שאני נעטפת בהמון אהבה פה אוהבת טלי

למעלה