שמן

mistero

New member
שמן

אני מחפש המלצות לשמן למסאז' , זול ושניתן להשיג בקלות (פארמים וכאלה אני מניח). (לא צריך שיהיה גם אפשרי לשימוש עם קונדום , אבל אם אפשרי זה עדיף) תודה.

יש לי שאלה..

לגבי חומר סיכה לחדירה.. מישהו ניסה ג'ל עיסוי של Dr. Love? קניתי אותו היום ורשום לשימוש חיצוני בלבד עבדו עלי?

אלמרה

New member
ישנם בכל חנויות הסבונים למיניהם

המון שמנים ריחניים אפילו תוכל ל"עצב" לעצמך שמן עם הריח המועדף עליך. ועיצה קטנה: מהחנות הזו לך לחנות של מוצרי תינוקות! שם קנה גם שמן תינוקות עדין והעיקר גם מחמם בקבוקי חלב של תינוקות כפי שמוסבר פה. חמם את השמן לטמפרטורה נעימה וזכור לא שופכים את השמן על הגוף ישירות אלא על הידיים שלך ואיתן פזר את השמן על כל שטח עורה... אל תפסח על שום תא עור אחר שומע? כעת אחרי שכל העור שמנוני, תוכל לטפטף את השמן לחריצים השונים... והשיא: בודי מסאג'... בפעם אחרת אסביר לך איך.

ruben74

New member
אם זה על בסיס מים..

תשתשמש בכיף ובלי פחד שמדובר על שימוש חיצוני הכוונה זה לא לאכול אותו! :)))

אני מצאתי בסופר פארם שמן עיסוי

לא יקר. צריך להסתכל במדפים. אני לא יודעת אם אפשר להשתמש בו עם קונדום.

SCraTCheD

New member
אז ככה,

כשאני אחזור מהעבודה הביתה אני אבדוק לגבי עניין השמנים, ברמה העקרונית למדתי עיסוי שוודי וקלאסי במשך תקופת זמן לא קצרה. שמן שקדים לדעתי האישית הוא מסריח בצורה מטורפת (עניין של טעם וריח) אבל יש שני סוגים שהם ממש טובים אני אברר לך עליהם. לעניות דעתי אתה יכול להשתמש בכל סוג שמן על הקונדום, זה לא פוגם או משהו בסגנון. מה שכן תנסה חמאת גוף, ליגה.

ruben74

New member
הכי טוב שיש!

השמן שקדים נספג בגוף יותר טוב ונותן החלקה מעולה לידיים לגבי הריח??? כמו כול דבר יש טעם אישי אבל ניתן להוסיף כמה טיפות של וונאיל או בושם אחר שמוכרים בבקבוקים קטנים לשינוי הריח של השמן עיסוי נעייייייייייים!

SCraTCheD

New member
אני חושב שאני חולק.

יש ועוד מסריח. אלא אם כן המדבקה שהדביקו על הבקבוק היא מוטעית, הסיכויים? 99% שלא.

binudistm

New member
שמן שקדים

שמן שקדים ניתן להשיג בפארמים השונים ובכל חנות למוצרי טבע

למעלה