שמן JOES האם הוא שמן טוב? הוא זול וחשבתי איך ככה?
U ungy New member 17/11/14 #2 ניסיתי כתחליף והתאכזבתי משתמש דרך קבע ברוקנרול כחול. כשלא היה בארץ קניתי את ה JOES והוא ממש, אבל ממש לא ניתן להשוואה. חזרתי מהר לכחול.
ניסיתי כתחליף והתאכזבתי משתמש דרך קבע ברוקנרול כחול. כשלא היה בארץ קניתי את ה JOES והוא ממש, אבל ממש לא ניתן להשוואה. חזרתי מהר לכחול.
S Stuntex New member 17/11/14 #3 אופניים זולים האופניים שלי עלום 1000 שקל יש הבדל? אני צריך סך הכל לשמור על השרשרת ושלא יהיה קשה לפדל.. ואני מדבר על הבקבוק של ה500 מ"ל
אופניים זולים האופניים שלי עלום 1000 שקל יש הבדל? אני צריך סך הכל לשמור על השרשרת ושלא יהיה קשה לפדל.. ואני מדבר על הבקבוק של ה500 מ"ל
U ungy New member 17/11/14 #4 בסוף שרשרת זה שרשרת אבל זה עניין אינדיבידואלי וסובייקטיבי. השמן הזה לא "השביע את רצוני". בהחלט יכול להיות שלך הוא יתאים אז למה לא בעצם?    
בסוף שרשרת זה שרשרת אבל זה עניין אינדיבידואלי וסובייקטיבי. השמן הזה לא "השביע את רצוני". בהחלט יכול להיות שלך הוא יתאים אז למה לא בעצם?    
U ungy New member 17/11/14 #6 השרשת נשארה מלוכלכת וחורקת והייתי צריך לנקות אותה. את הכחול צריך רק לנגב, וגם זה ממש חפיף. מתאים לעצלנים...  
השרשת נשארה מלוכלכת וחורקת והייתי צריך לנקות אותה. את הכחול צריך רק לנגב, וגם זה ממש חפיף. מתאים לעצלנים...  
S Stuntex New member 17/11/14 #7 מה זה מלוכלכת? אצלי היא לא מלוכלכת.. לנקות?איך כבר מנקים שרשרת? מה שאני צריך שיהיה פחות חיכוך ושיהיה קל לפדל.. זה לא יעשה את העבודה? נחכה לערב כשאני אצא לרכב ונבדוק.
מה זה מלוכלכת? אצלי היא לא מלוכלכת.. לנקות?איך כבר מנקים שרשרת? מה שאני צריך שיהיה פחות חיכוך ושיהיה קל לפדל.. זה לא יעשה את העבודה? נחכה לערב כשאני אצא לרכב ונבדוק.
נ ניר נאמן New member 17/11/14 #8 איזה סוג בדיוק ? יש להם כמה מוצרים שונים אני משתמש בשמנים / מוצרים של ג'וס כמה שנים טובות.....מעולם לא התאכזבתי מאף מוצר שלהם. תמורה מצויינת לכסף + פרנסת "עניי עירך"....... מה עוד נבקש ?
איזה סוג בדיוק ? יש להם כמה מוצרים שונים אני משתמש בשמנים / מוצרים של ג'וס כמה שנים טובות.....מעולם לא התאכזבתי מאף מוצר שלהם. תמורה מצויינת לכסף + פרנסת "עניי עירך"....... מה עוד נבקש ?
S Stuntex New member 17/11/14 #11 בדיוק! כן זה זה חח בטוח הוא טוב? כמה זמן אתה איתו? אני צריך שיהיה לי קל לפדל יאללה יוצאים לרכב
S Stuntex New member 18/11/14 #12 עדכון מצב טוב אז.. בהתחלה כשיצאתי לרכב התאכזבתי מאוד! השרשרת עשתה רעשים.. עד שאחרי כמה דקות החלפתי הילוכים וזה נהיה חלק בלי שום רעש. השמן הזה יותר מדיי טוב כנראה.. אני מפדל וזה כל כך קל שזה מרים את הגלגל הקדמי באוויר. בקיצור נתרגל
עדכון מצב טוב אז.. בהתחלה כשיצאתי לרכב התאכזבתי מאוד! השרשרת עשתה רעשים.. עד שאחרי כמה דקות החלפתי הילוכים וזה נהיה חלק בלי שום רעש. השמן הזה יותר מדיי טוב כנראה.. אני מפדל וזה כל כך קל שזה מרים את הגלגל הקדמי באוויר. בקיצור נתרגל