שמן תינוקות...

noa555555

New member
שמן תינוקות מיוצר משמן מינרלי,

הווה אומר, אותו חומר גלם של הנפט.
(מן הסתם הבסיס של הנפט). מה התחלופה שמציעים טיפת חלב? כשמן גוף למבוגרים למשל, אני ממליצה על שמן חוחובה, שהוא עדין, נספג, וחסר ריח. מדהים , ארי. יתכן שהוא מתאים גם לתינוקות. מה הנזק של שמן מינרלי? יתכן שזה לא נשמע טוב על הנייר, נפט, אבל האם זה מזיק? הרי בסה"כ שמן מינרלי הוא חומר טבעי,מקורו באדמה, ואין בזה את התכונות של הנדיפות הזו , הריח של הנפט , וכד.אז זה מה שצריך לברר. גם הקרם בקופסה העגולה של ניוואה, שנחשב לקרם המעולה ביותר שקיים, (לידיעתך, אין עליו, וכן הוא שמנוני, וכן , צריך משהו שמונוני באמת כדי שזה יעבוד על יובש)- גם הוא עשוי על אותו בסיס של שמן מינרלי, וכן רוב מוצרי הקוסמטיקה שלא עשויים על בסיס שמנים טבעיים כלשהם. בואי נגיד - לא הייתי נבהלת מהר מדי לפני שהייתי מבררת . שאביא לך איזה קישור?
מה תירצההההה?

noa555555

New member
אז בואי נדייק, שמן מינרלי מיוצר

מנגזרות של נפט (פטרוליום). זה לא אומר שהוא נפט. זה בדיוק כמו שמלח (סודיום כלוריד) מיוצר מסודיום וכלוריד. כל אחד לחוד - יכול להזיק. שניהם יחד - תרכובת חדשה שכל קשר בינה לבין המקור מקרי בהחלט. כך שזה שזה נשמע גרוע זה לא אומר שזה באמת גרוע. וזה באמת מוצר טבעי מהאדמה. זה כמו שאוויר שאנחנו נושמים מורכב מפחמן וחמצן בתרכובת מסויימת, שהופכים לדבר אחר לגמרי מאשר שניהם בעצם, כשהם בתרכובת. אז פה לקחו שרשראות פחמן שמקורן בפטרוליום, , אבל זה לא אומר שלקחו את כל הנפט על מרכיביו. כמו שחשבתי. והרי בלי קישור אי אפשר, תירצההההה?

ה.....והכי הכי טוב

נזכרתי עכשיו במה אני השתמשתי לילדיי וזה שמן בלינאום הוא מעולה גם לרחצה

noa555555

New member
נדמה לי שגם הבלנאום הרמל

וגם גרסתו הישראלית - אמול - שהם אכן נעימים מאוד לרחצה וגם אני השתמשתי בהם לתינוקות הרכים שלי - שניהם על בסיס שמן מינרלי
וכנל מן הסתם קרם גוף , אלא אם כן הוא של חברת וולדה או משהו כזה. שמן זית זו קצת בעיה. מי רוצה שהתינוק שלה יריח משמן זית כל היום ? לא כיף גדול. אם כבר אז הייתי הולכת על חוחובה זהב.

נועה אני רוצה לספר לך משהו

שמןזית ישנן נשים הודיות שמעסות תינוקות אך ורק בשמן זית לגבי שמן תינוקות וולה לא ידעתי אני הכי אוהבת להשתמש בקרמים של ללין

noa555555

New member
אין לי ויכוח לגבי בריאותו של שמן הזית.

פשוט הריח .. לא נראה לי מתאים לתינוקות.
אני חושבת שאין סיבה להגזים בעיסוי תינוקות בשמן. פה ושם פינוק , אחלה. הבלניאום הרמל לאמבטיה בעיני זה ממש משי אחר כך על העור שלהם ולא צריך שום תוספת (וגם לא סבון באמבטיה כי הוא גם מנקה וגם משמן קצת). ללין ממש אחלה, זוכרת לך את זה

כשהיינו ילדים היינו שואלים:

אם שמן זית עשוי מזיתים ושמן תירס עשוי מתירס. ממה עשוי שמן תינוקות??? למה צריך שמן תינוקות בכלל? אם את רוצה דווקא שמן - יש שמנים הרבה יותר מוצלחים.

ועוד משהו -

אני קונה מוצרים של "דארמה" - סבונים, משחת שפתיים, קרם הזנה/ידיים/רגליים וכו'. אני יודעת שהיא מכינה גם שמנים שונים (לעיסוי תינוקות ובכלל). לאיזה שמאחורי "דארמה" קוראים רותי לסטר, היא מראש פינה. אם תרצי - אשלח לך מסר עם טלפון שלה. (למען גילוי נאות - אנחנו מכירות כבר הרבה שנים).

פברואר2

New member
וואוו...הבהלת אותי

ישר רצתי לשמן לתינוקות (בשבילי בשבילי) שקניתי - של חברת תפוח רשום שם שמן צמחי על בסיס שמן שקדים טהור ושמן קלנדולה שמן לבנדר תמצית קמומיל וויטמין E זה גם לא בריא? זה נספג כל כך נעים (ממש כמו קרם קל) ולא עושה לי שום צרות באף אזור שבא במגע (בניגוד לשמנים אחרים)

השמנים הבסיס שקדים וקלנדולה,ושמן תינוקות../images/Emo140.gif

הייתי לוקחת רק זרעי ענבים, שקדים, קלדולה ,( ויטמין e לא בעיה) לבנדר , קמומיל - הם שמנים ארומתיים, לא מומלץ לקנות תערובת, כי הם מתחמצנים אחרי זמן, ולא רק מאבדים מערכם, יכולים להפוך אלרגניים, כי הם מתחמצנים( או מתקלקלים עם הזמן) בקש, לשמן התינוקות המוכר, השקוף- שמעתי גם שהוא על בסיס נפט, ורצוי לא להשתמש בהם. ובכלל באמת למה לתינוק, שמן????? קרם טבעי הכי טוב... בהצלחה אריאלה

למעלה