שמן קינמון

ציפור26

New member
שמן קינמון

בעבר נתקלתי במאמר על שמנים ארומתרפיים והשפעותיהם. צויין שם שקינמון מגביר את החשק שלנו לקנות, ושבתי עסק ששמים שמן קינמון במבער מעודדים בכך את לקוחותיהם, כנ"ל מטפלים. אשמח לקרא את המאמר בשנית, אם מי מכם מכיר אותו ויודע להפנות אותי אליו, ולשמוע את דעתכם בעניין.

../images/Emo140.gifברוכה הבאה ציפור26,לא שידוע

לי על שמן הקינמון, בודאי יענו לך, כמו כן לי ידוע על שמן אתרי מנדרין כמה טיפות במבער מהול במים,מעודד מכירות המנדרין ממשפחת ההדרים,ויש לו השפעה על הראש,והרגשות שלנו. לגבי הקינמון,במבער הוא מדכא עישון. המשך ערב מבורך לך.

תותG

New member
שמן קינמון פותח את בלוטת הכיס......

אכן שמעתי את המשפט הזה לא פעם ולא פעמיים אין לי מושג למה אני מניחה שזה קשור לפן הנפשי....בכל מקרה כל תלמיד של שלוס ידקלם לך את המשפט הזה
אם אמצא מאמר בנושא אשמח לספר . אגב,ברוכה הבאה למשכננו

ציפור26

New member
../images/Emo24.gifתודה על קבלת הפנים החמה

נראה לי שאכן מדובר במאמר של שלוס, אבל אני לא מצליחה למצא אותו
בכל מקרה, אל דאגה, חיפושי לא נובעים מהרצון לערוך מניפולציות שונות על קהל מטופלי

ebony

New member
אוקי אז ככה...

קינמון הוא שמן חם שיש לו ריח שפותח תיאבון. לכן הוא מתאים יותר למאפיות, בתי קפה, מסעדות . לא יודעת על תכונות של הבאת כסף אלה יותר על פתיחת תיאבון נראה לי שזאת הכוונה.

../images/Emo140.gifשמן הקינמון,

מעולה לטפטף 1 טיפה לתוך נעלי הבית בחורף, לאנשים שסובלים מרגליים קרות מאוד להיות עם גרביים,שהשמן לא יהיה במגע עם העור. שבת שלום.

לילך74

New member
לפי מה שאני יודעת שמן וניל

מעודד מכירות.... לפחות זה מה שהמורה שלי טוענת... תנסי...

LEONA

New member
שמן וניל...

במדריך למי שרוצה למכור דירה... קראתי שריח של אפיה עם וניל...מעודד את הקונים ,עושה להם הרגשה טובה לגבי הדירה! לכן מומלץ לאפות עוגה עם וניל כשבאים קונים פוטנציאליים! ואם לא עוזר...לפחות נשארת העוגה! שבת שלום לפורום !

שבת שלום גם לך../images/Emo140.gifנכון,זה מדובר

בתחום הפנג שואי,אך צריך כל יום לאפות עוגיות כדי שיגיעו קונים פוטנציאלים שבת שלום
את/או אתה מוזמנים לפורום

ebony

New member
שמן וניל עולה המון כסף....

ובארץ אי אפשר להשיג אותו לא נקי לפחות. אני חושבת שהמורה שלך התכוונה למכירות של אוכל כי שוב הוא מעודד מערכת עיכול.... וזה גורם לרעב.... אבל זאת רק דעתי.

למעלה