שמן קוקוס...

שמן קוקוס...

היי כולם איזה פורום מקסים..... אז ככה...הביאו לי מהודו שמן קוקוס 100% האם הוא טוב לעור בכלל? עוזר במשהו?? תודה למי שיש מושג:)

שמן קוקוס

תתארי את השמן, איך הוא נראה , האם יש לו ריח? מרקם נוזלי? מוצק? קצת קשה לי להגיד לך מה טיב השמן כיוון שאין לי מושג מאיפה הביאו אותו בהודו ומהיכן קנו אותו.

שמן קוקוס

אוקיי קיבלתי מושג קצת מה איכותו של השמן, את יכולה לשים אותו על השיער בתור שמן שיער אך לא לשים על הקרקפת אלא רק על השיער עצמו או על הקצוות. הוא יכול לשמש כמסכה מעולה. לא ממליצה לשים על העור כיוון שהוא שומני מאד וכבד ויכול לסתום נקבוביות.

קוקוס...

למה הוא יכול לשמש מסכה מעולה?? לשיער?לפנים?? טוב אז לא למרוח על הגוף... והוא באמת שומני. תודה!!:) אגב בקשר לדיקור סיני למחזור (לא קשור לשירשור) אחותי הלכה כאב לה כאבי תופת... ועברה לגלולות...אבל תמיד שווה לנסות...

קוקוס..

מסכה לשיער כמובן:) לא רצוי לשים שמן קוקוס על הפנים כיוון שהוא שומני מידי ולא מתאים לפנים. לגבי הדיקור, אולי המטפל לא דיקר במקומות הנכונים..

שמן קוקוס

לשמן קוקוס אין ריח של קוקוס, צריך להיות לו ריח של שומן!! לגבי המרקם- אמור להיות קשה ולא נוזלי בטמפרטורת החדר (מרקם דומה לשל וזלין), וזאת מכיוון שמכיל חומצות שומן רוויות לגבי השימוש בו: ייצור סבונים, הכנת קרמים טיפול בעור יבש, קשה וסדוק (עור קשה בכפות הרגליים והמרפקים- קלאסי) אכן מתאים לטיפול בשיער- קשקשים, קרקפת שומנית או יבשה מדי, קצוות מפוצלים- מקנה לחות וברק לשיער.

שמן קוקוס

זה נכון, אבל אל תשכחי ששמן קוקוס נהיה נוזל בחום, ולכן אני לא מופתעת שהוא נוזלי כי גם שמן הקוקוס שיש בידי ושנרכש מחברה ידועה שמעבירה פיקוח על כל השמנים שלה - נוזלי. לגבי הריח, אין ספק שזהו תמצית ריח שהוסיפו ואין זה שמן קוקוס אותנטי, אבל זה עדיין שמן קוקוס שבחום נהפך לנוזלי.

למעלה