שלום רב, שמן קוקוס מכיל קרוב ל-92% חומצות שומן רוויות, דבר הגורם לו להיות מוצק בטמפרטורת החדר. הוא עמיד מאוד לחום, על כן , נדיר למצוא שמן קוקס נוזלי בטמפרטורת החדר גם בעונות חמות יותר. שבוע טוב, עדי ישראל
זה כמו טחינה גולמית שהופכת לנוזל ומוצק בנפרד אין זה אומר דבר על מרכיביה התזונתיים (אלא אם כן היא גם בנוסף משנת 1853, אבל אני מניחה שלא במצב הזה עסקינן) גם דבש שהופך מוצק נשארים ערכיו התזונתיים זאת לפי כל המידע שברשותי אגב במצבים הנ"ל כל שנותר לעשות הוא לערבב טוב טוב ולהפוך את המוצר שוב להומוגני מלבד הדבש שאותו יש לחמם כמדומני וגם אז אני לא בטוחה שהוא יחזור למצבו הקודם בדיוק.. אבל הוא יישאר טעים טעים... בכל מקרה שיהיה בריאות ובתיאבון
שלום רב, שמן קוקוס אינו עובר תהליך הידרוגינציה ואינו נחשב שומן טרנס. הוא מכיל באופן טבעי חומצות שומן רוויות ועל כן מוצק בטמפ' חדר. בדיוק כפי שאלודי ציינה זהו מצבו הטבעי. אני אישית פחות מכירה את השפעותיו האנטי ויראליות, אך למיטב הבנתי יש הממליצים עליו למטרה זו. שמן קוקוס משמש בעיקר לטיפוח העור והשיער. כמו כן משמש להרזיה. הוא מכיל חומצות שומן קצרות ובינוניות העוזרות בהורדת משקל עודף. הוא קל לעיכול ותומך בפעילות התקינה של בלוטת התריס. גורם לעלייה בקצב המטבוליזם ומביא בכך לשריפת אנרגיה רבה יותר. בכך גורם להפחתת משקל. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, בריאות שלמה, עדי ישראל