שמן עץ התה

babi12

New member
שמן עץ התה

לאחרונה התחילה להיות לי מעין פרחיה קשה בכפות הידיים , הפנים הצוואר והראש. רופא המשפחה טוען שזו תגובה אלרגית לחומר כלשהו וחושב שזה "משהו חדש ששמתי בפנים\ידיים", כי זה לא מופיע בכל הגוף. ניסיתי לשחזר מה שמתי לאחרונה על הגוף, ואכן מרחתי קת שמן עץ התה על הפנים והידיים. יכול להיות שיש לשמן הזה תגובה כ"כ חזקה ? אני זוכרת במעורפל הודעה שהייתה פה בנושא , אבל לא הצלחתי למצוא . אני אשמח אם מישהו שהתנסה בחוויה דומה, או מכיר את השרשור בנושא יוכל לעזור לי. תודה

0 אור 0

New member
שמן עץ התה

בדרך כלל שמן עץ התה עצמו אינו אלרגני. יחד עם זה יכול להיות שהקרם שהשתמשת בו מכיל חומרים אלרגניים בנוסף לשמן עץ התה. הדבר הראשון שעושים כאשר יש תגובה אלרגית חזקה הוא לנטרל את כל ה"חשודים": סבון, קרמים, חומרי ניקוי, בגד חדש, מזון שאת בדרך כלל לא אוכלת. כמובן שהנחיה זו כוללת גם את שמן עץ התה. גם אם תגלי מהו האלרגן ותזהי שזה אינו השמן הזה, מאד לא מומלץ למרוח כמות גדולה ממנו על שטחי עור גדולים - בפרט לא איזורים רגישים כמו הפנים , הצואר והראש. זהו שמן שניתן להשתמש בו לא מהול, אך בכמות קטנה מאד ורק נקודתית על הפצע או הפטריה. שימוש על שטחים רחבים דורש מהילה בשמן נושא שימוש בפנים מומלצים שמנים עדינים יותר

0 אור 0

New member
עניתי לך בפורום השני

זה עלול להיות טפיל כמו סקביאס או טפיל מדבק אחר, אם לאחר בדיקה חוזרת של כל הסובלות מהגירוי משוכנעים שזה רק גירוי, את יכולה לנסות להרגיע את האיזור באמצעות שמן חוחובה טהור. אבל אם החשיפה לגורם הגירוי לא תזוהה, ההרגעה תהיה זמנית.

talen

New member
שמן עץ התה

השימוש בשמן עץ התה מותר בריכוז של 100 אחוז מלבד לנשים בהריון. הקפידי לרכוש שמן ממקור בטוח וטרי מאחר ושמן ישן, מחומצן או מהול עשוי בהחלט לגרום לאלרגיה, כמו כל חומר טבעי מקולקל אחר!! ממליץ על שמן של חברת נייטשר טאץ. מכיר אותם מתחילת שנות ה 90 !!

למעלה